Interim

Een professional moet gelijk zijn weg weten te vinden en meteen presteren. En de professional moet ook nog binnen het team passen. Dat vereist een heldere uitvraag. Door ervaring weten we dat een initiële zoekopdracht vaak minder helder is dan eerst gedacht. Dat is niet zo raar als het lijkt, want:

Wie wil je precies vinden?

Wij doen niet meteen wat je vraagt als je een interimmer zoekt. We dagen je namelijk uit om er achter te komen wie je precies wilt vinden. Want we zijn nieuwsgierig naar wat je ons nog niet hebt verteld. We houden je daarom graag een spiegel voor om tot de beste match te komen.

“Voelt dat comfortabel? Niet altijd.”
“Krijg je daarmee de interimmer die je eigenlijk wilt? Absoluut.”

Wat verwachten wij?

Een opdrachtgever die de interimmer welkom laat voelen. Die hem of haar uitdaagt en motiveert te doen waar hij of zij goed in is.

“Is dat makkelijk? Niet altijd.”
“Kost dat tijd? Ja, daardoor krijg je het hoogste rendement.”

Nieuwsgierig naar onze aanpak en hoe jij de beste interim professional krijgt? Neem dan eens contact met ons op.

Werving & selectie met een wederzijdse commitment

De juiste persoon vinden en aannemen is een beste klus. De krappe arbeidsmarkt maakt dit nog iets lastiger. Een CV beantwoordt niet alle vragen. Past een kandidaat in het team? Wil hij of zij zich voor langere tijd binden? Wat is echt en wat is bluf? Deze informatie is net zo belangrijk. Wil je dat na de start ontdekken? Of liever daarvoor al?

Sparringpartner en spiegel

Aserio helpt je graag om voor jouw organisatie de juiste mensen te selecteren. Wij kijken objectief naar jouw organisatie en naar wie je exact zoekt. We zijn daarbij je sparringpartner en we houden je een spiegel voor.  Wij zoeken voor jou naar de beste match. Net zo lang tot dat we succes hebben.

Vertrouwen en commitment

Het beste eindresultaat bereiken we door vertrouwen en wederzijdse commitment. Voor minder doen we het niet. Durf jij het werven en selecteren van een nieuwe collega exclusief uit handen te geven aan Aserio? Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Recruitment Services

Structureel invullen van openstaande vacatures is en blijft een uitdaging. Het is tijdrovend en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Dan is het handiger om bepaalde expertise in huis te halen. Met Recruitment Services breng je je recruitmentactiviteiten onder bij Aserio.

Samenwerking en commitment

Het succes van onze recruitment services zit in een wederzijdse commitment en een intensieve samenwerking. Onze expertise zetten we alleen in op het moment dat het nodig is. Niet meer en niet minder.

 • Maximale flexibiliteit
 • Alleen inzet Aserio wanneer nodig
 • Volledige ontzorging van instroom nieuwe medewerkers

Wij snappen heel goed dat het spannend is om structureel de instroom van nieuwe collega’s uit handen te geven aan een externe partij. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan om het vertrouwen te krijgen of wij een goede match zijn.

Neem contact op

  Ja, Aserio mag mijn gegevens bewaren

  “De consultant van Aserio is enthousiast en inlevend”
  Marjolein Kröner - gemeente Oost Gelre

  Voor deze organisaties maken wij al het verschil