Onbezorgd freelancen via Aserio

Freelancen is een bewuste keuze. Vanuit passie en gedrevenheid zet jij je kennis en ervaring in daar waar jij wilt. Daar doe je het voor. Een minder leuke kant is het zoeken naar opdrachten. Daar zijn wij goed in. Doen we samen waar we goed in zijn.

Wij helpen vanuit onze passie onze klanten naar excellente dienstverlening. Vanuit die passie bewegen wij ons op de markt. Daarom krijgen wij ook mooie uitdagende opdrachten bij leuke opdrachtgevers. Jij kunt daarin delen als jij beschikt over de juiste expertise en ervaring voor de opdracht.

Goed ondernemerschap

Alles rondom samenwerken tussen onze opdrachtgevers en ZZP’er goed en betrouwbaar geregeld. Aserio helpt graag bij het zorgeloos samenwerken tussen de ZZP’er en onze opdrachtgever.

Het inzetten van professionals, de ZZP’er, is voor onze opdrachtgevers een goede uitkomst. Echter een ZZP’er inhuren brengt vanuit organisatorisch, arbeidsrechtelijk en juridisch oogpunt ook diverse risico’s met zich mee. Met ingang van de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties), vanaf 1 mei 2016, zijn onze opdrachtgevers medeverantwoordelijk voor het juist inrichten van de inzet van ZZP’ers. Daar horen de bijbehorende overeenkomsten, verantwoordelijkheden en consequenties bij.

Goedgekeurde Mantel- en Deelovereenkomst

Een onvolledige of onjuiste werkwijze tussen onze opdrachtgever en de ZZP’er kan ertoe leiden dat er een fictieve dienstbetrekking bestaat. Als de belastingdienst dit vaststelt kan het resulteren tot boetes, afdracht van sociale lasten en een loonheffing welke voor rekening van onze opdrachtgever en eventueel de ZZP’er komt. Dit willen wij voorkomen.

Het is van essentieel belang dat gebruik wordt gemaakt van de juiste door de Belastingdienst gepubliceerde en/of goedgekeurde overeenkomsten. Aserio heeft sinds oktober 2016 door de Belastingdienst goedgekeurde en geregistreerde Mantel- en Deelovereenkomsten, die ervoor zorgen dat de ZZP’er bij onze opdrachtgever de opdracht zorgeloos kan uitvoeren en Aserio mede contractpartij wordt.

Wat houdt Aserio ZZP-contractmanagement in?

Bij deze dienstverlening wordt Aserio de derde partij in de samenwerking. Aserio gaat, op basis van de goedgekeurde overeenkomst, een projectovereenkomst aan met de opdrachtgever en een Mantel- en Deelovereenkomst met de ZZP’er. Door het aangaan en beheren van overeenkomst(en) neemt Aserio de inhuurrisico’s van de opdrachtgever over en worden alle partijen verlicht op administratief gebied.

Op die manier zijn alle partijen verzekerd van de juiste inzet voor de opdracht en de opdrachtgever en ZZP’er hebben geen omkijken meer naar de (financiële) administratie, juridische en overige zaken.

‘Aserio ZZP Contractmanagement sluit voor de ZZP’er en onze opdrachtgever

schijnzelfstandigheid uit.

Stapsgewijs naar zorgeloos samenwerken tussen de ZZP’er en onze opdrachtgever

  • Matching opdracht
  • ZZP’er levert alle benodigde gegevens en worden gecheckt
  • Opmaken goedgekeurde overeenkomsten
  • Overnemen van arbeid juridische en fiscale risico’s op gebied van aansprakelijkheid
  • Digitale urenregistratie, facturatie en betaling
  • Tussentijdse toets en advisering

Goedgekeurde overeenkomsten

Aserio werkt alleen met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten die voldoen aan de Wet DBA.

Zekerheid

Aserio ZZP Contractmanagement sluit voor de ZZP’er en de opdrachtgever schijnzelfstandigheid uit.

Gemak

Ons vak is om de juiste partijen inhoudelijk met elkaar te verbinden. Daar zijn wij naast contractmanagement goed in.

Nieuwsgierig naar de Aserio ZZP-contractmanagement?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662