Team

Dit is Aserio

Onze Missie

“Wij detacheren professionals op het gebied van online, communicatie en Dimpact binnen de publieke sector. Door onze kennis van de publieke sector zijn we in staat om de juiste match te maken tussen professionals en opdrachtgevers.

Zo leveren we service op maat. We creëren een thuisbasis en denken actief mee met onze professionals en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften gehoord worden. 

We vinden persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers belangrijk, omdat we erin geloven dat oprechte interesse in beide partijen mensen bij elkaar brengt”.

Onze Visie

“Wij geloven dat de wereld verandert en dat overheden en non-profit organisaties daarin mee veranderen. 

Aserio wil relevant blijven voor de professional en publieke sector van de toekomst. Door altijd interesse te blijven behouden in wat professionals en opdrachtgevers willen, zorgen we ervoor dat ook in de toekomst de beste match ontstaat”.

Onze Kernwaarden

“Persoonlijk, geïnteresseerd, betrokken en specialist in de publieke sector” 

Wil je persoonlijk kennis maken? Laat het ons weten.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen