Communicatie vacatures

Senior Communicatieadviseur (reeds ingevuld)

Referentienr.: 621

Introductie

Ben jij een breed inzetbare Senior Communicatieadviseur? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee dragen we bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid.

We zijn op zoek naar een breed inzetbare senior communicatieadviseur die binnen het cluster Preventie van ZonMw ingezet kan worden voor communicatieactiviteiten.

Je gaat werken voor verschillende programma’s, waaronder het (6e) Preventieprogramma, opvoeden en onderwijs, kinderopvang, zwangerschap en geboorte, preventie in de zorg en vroege opsporing van ziekten en suïcidepreventie. Allemaal onderwerpen die volop in de belangstelling staan van de media en waar binnen het cluster Preventie vanuit het perspectief van gezondheid aan wordt gewerkt. Dit doen we door het stimuleren van kennisontwikkeling, innovatie, samenwerkingsverbanden en implementatie.

ZonMw opereert op een breed terrein en werkt samen met een groot aantal organisaties. De senior- communicatieadviseur zal dan ook nauw samenwerken met diverse organisaties en stakeholders. Er wordt verwacht dat hij of zij proactief kan opereren binnen complexe omgevingen, een goed gevoel heeft voor politiek-bestuurlijke verhoudingen met oog voor mensen en organisaties.

Kortom, we zoeken een ervaren communicatieadviseur die conceptueel en analytisch kan denken, maar ook kan organiseren en uitvoeren. Met veel ervaring op het gebied van gezondheidszorg en onderzoek. Een coöperatieve teamspeler met initiatief en lef, die flexibel inzetbaar is en zich snel kan inwerken.

Wat ga je doen?

Werkzaamheden zullen variëren van het uitdenken en opschrijven van communicatiestrategieën en -plannen. Het adviseren van programmamanagers tot het realiseren en/of coördineren van het uitvoeren van de plannen. Daarnaast verbindt de adviseur het communicatiebeleid van het cluster met het communicatiebeleid van andere inhoudelijke clusters en ZonMw. Hiervoor levert de adviseur een actieve bijdrage aan de verschillende programma’s vanuit het communicatieperspectief. En er worden verschillende programma overstijgende werkzaamheden uitgevoerd zoals het maandelijks realiseren van de nieuwsbrief. Ook het adviseren en meehelpen aan de organisatie van verschillende ZonMw congressen en  symposia vallen in het takenpakket.

Wie zoeken wij?

  • Aantoonbare werkervaring met het schrijven van beleidsplannen, programmateksten en/of andere beleidsinhoudelijke strategische documenten (eis)
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in en/of met diverse domeinen zoals wetenschap, zorg, welzijn, werk en inkomen, en preventie (eis)
  • Afgeronde opleiding op minimaal wo bachelor niveau in de richting van sociale wetenschap
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met uitvoering en coördinatie van multimediale communicatieprojecten
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een soortgelijke organisatie zoals ZonMw (kennisorganisaties, subsidieverstrekkers, zorg-en-welzijn gerelateerd)
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met communicatieprojecten gericht op gezondheidszorg en onderzoek.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht bij onze opdrachtgever, neem dan contact op met Francis Schönfeldt op 06 37 60 78 95 of stuur een email naar sollicitatie@aserio.nl

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Aantal uren per week

28 uur

Regio

Zuid-Holland

Periode

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Senior Communicatieadviseur (reeds ingevuld)

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen