Interne vacatures

Recruiter communicatie professionals

Referentienr.: 370

Introductie

Zoek jij een plek waar jij je passie voor communicatie en arbeidsbemiddeling kan combineren?

Dan heb je jouw nieuwe werkplek gevonden! Of je nu weinig of veel vlieguren hebt, dat vinden wij niet belangrijk. Wat wij wel belangrijk vinden is persoonlijkheid. Wij willen namelijk de komende jaren blijven doen wat we al jaren goed doen, alleen met een Recruiter communicatie professionals erbij!

Organisatie

Afgelopen jaren zijn wij als bureau lekker gegroeid. Was dit ons doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak meer en meer wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en professionals. Dit doen wij met een sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’. 

Wie is Aserio?

Aserio heeft haar sporen verdiend in het detacheren van communicatie professionals binnen de overheid. Dit succes willen wij verder uitbreiden om ook communicatie professionals te detacheren in voor ons nieuwe markten de zorgsector en bij woningcorporaties.

Wat ga je doen?

Als Recruiter Communicatie heb je de primaire uitdaging om goede kwalitatieve communicatie professionals aan te dragen, te screenen en met name aan ons te binden. Daarbij werk je nauw samen met de consultants om de opdrachten met de juiste professionals in te vullen. 

Je bent in staat om professionals via diverse kanalen te benaderen. Social media en telefonisch contact vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Je weet als geen ander professionals te enthousiasmeren en te binden. Samen met de consultant vast te stellen welke professional het meest geschikt is om de opdracht goed uit te voeren. Tevens bewaak je ons meest kostbare bestand “de communicatie professionals”. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt HBO werk– en denkniveau
  • Je bent sociaal – en communicatief zeer vaardig
  • Je bent creatief, flexibel, leuk in de omgang en je hebt gevoel voor humor
  • Je gaat alleen voor het beste resultaat
  • Ervaring als Recruiter is een pre maar geen must 1).

1).  Weinig ervaring als recruiter?  Geen zorgen! Als jij de juiste ‘drive’ hebt dan leer je bij ons het vak.

Overige belangrijke informatie

Een omgeving waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt intense persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien op je vakgebied en wordt gewaardeerd wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een Macbook en een iPhone om je werk goed te kunnen doen. 

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over de functie van Recruiter communicatie professionals en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Edwin Groen via 030 219 2662 / 06 50 24 6996 of stuur je CV naar sollicitatie@aserio.nl. En vergeet niet een korte motivatie bij te sluiten. 

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Aantal uren per week

32 - 40 uur

Regio

Utrecht

Periode

Nader te bepalen

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Recruiter communicatie professionals

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen