Wie zijn wij?

Aserio is de specialist in uitvoering van projecten en het detacheren van ervaren professionals op diverse domeinen binnen overheden en non-profit organisaties. Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Ons team van professionals heeft passie voor dienstverlening en is bekend met het speelveld van onze doelgroep. Onze professionals zetten zich elke dag in voor onze klanten en hun omgeving en staan voor onze kernwaarden: authenticiteit, samenwerking, eerlijkheid, resultaatgerichtheid, inspiratie en ondernemend.

Steeds meer organisaties weten ons te vinden om gebruik te maken van onze expertise en capaciteit en daar zijn wij trots op. Zie onze klanten.

Wat klanten over ons zeggen?

Gedurende het deelproject heeft Aserio op basis van een planning en op afroep expertise ingebracht op het gebied van het ontwikkelen van processen binnen de grafische editor van de Atos E-suite (Dimpact). Dit verliep op alle onderdelen soepel en volledig naar tevredenheid. Er werd snel flexibel geschakeld, de benodigde expertise was aanwezig en het onderhoud met de expert was prettig.

Andres Jongbloed

Projectleider, Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Dankzij Aserio kregen we in Amersfoort een projectleider die z’n vak verstond. Onder zijn leiding werd een nieuwe website ontwikkeld, waarin veel samen kwam: wensen van bewoners & bezoekers, ideeën van de organisatie en heel veel techniek. Met duidelijke sturing als het moet, maar ook behoud van verantwoordelijkheden in de bestaande organisatie, nam hij precies de rol die nodig was.

Herman Wiersema

Programmamanager, Gemeente Amersfoort

Aserio heeft ons geweldig geholpen en sprong kundig op een voortrazende trein. Het tijdsbestek was enorm krap en er trad ook nog eens de wet van Murphy op. Toch pakte de projectleiding de handschoen professioneel op en de webredacteuren hebben onze mensen in de organisatie geweldig en op een prettige manier kunnen helpen. De conversie van de content werd zoals afgesproken gerealiseerd. En als het mogelijk was, werd er nog wat extra service bij geleverd.

Björn Hählen

Gemeente Baarn

De coach van Aserio, Marjan van Schaijk, is een enthousiaste en inlevende coach. Ze stelt collega’s snel op hun gemak en creëert een ontspannen sfeer waarbij mensen haar snel vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback en maakt ontwikkelpunten concreet, zodat medewerkers ermee aan de slag kunnen.

Martijn Aalbrecht

Teamcoördinator, Gemeente Hof van Twente

Onze missie

Wij hebben een missie

”Overheden helpen om de beste dienstverlening tegen zo laag mogelijke kosten aan te kunnen bieden aan hun burgers en ondernemers.”