Alle tijdelijke opdrachten

Start een nieuw en uitdagend project

regio Rotterdam | 32 uur
Voor onze vaste opdrachtgever, een gemeente in de omgeving van Rotterdam, zoeken wij voor de afdeling stadsbeheer een spontane hands-on communicatiemedewerker. Je ondersteunt en adviseert de afdeling met alle uiteenlopende communicatie vraagstukken.
Regio Tilburg | 32 uur
Ben jij een allround communicatieprofessional? Met extra focus op online en social media? Kom dan tijdelijk ons team Communicatie ondersteunen en draag op jouw manier bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.  
regio Rotterdam | 32 - 36 uur
Als senior communicatieadviseur kom je bij het team communicatie. Het team adviseert en ondersteunt het bestuur, het management en de interne organisatie en sector afdelingen met uiteenlopende communicatie vraagstukken.
regio Rotterdam | 32 uur
Binnen de teams Stadsbeheer en Stadsontwikkeling en Samenleving van de gemeente ben jij de communicatie adviseur. Je bent de spil binnen het team t.a.v. alle communicatie uitgingen. Of het nu gaat om een specifiek project, dagelijkse communicatie dan wel een strategisch communicatieplan, jij bent er verantwoordelijk voor.

“De consultant van Aserio is enthousiast en inlevend”
Marjolein Kröner – gemeente Oost Gelre

Liever direct contact?


    Ja, Aserio mag mijn gegevens bewaren