OPDRACHT - ONLINE & OFFLINE REDACTEUR

- OVERHEID -

ONLINE & OFFLINE REDACTEUR – ingevuld –

Ben jij dé versterking voor de afdeling communicatie bij een grote overheids instantie? Heb je ervaring met (web)teksten schrijven en redigeren, content ontwikkelen, redigeren en contentmigratie voor een nieuwe toptaken website? Dan komen wij graag met jou in contact. Onze opdrachtgever staat aan de vooravond van de implementatie van een toptaken website en diverse offline communicatie uitingen. De komende periode is het noodzakelijk om het communicatieteam te versterken met enkele toppers.

De opdracht

Onze opdrachtgever gaat de huidige website vernieuwen volgens het toptaken principe. De vraag van de bezoeker bepaalt de informatie die op de website geplaatst wordt. De toptaken zijn een kleine set taken waarmee een groot aantal van de bezoekers wordt ‘geholpen’. Je werkt samen met het webteam en gaat content ontwikkelen en teksten (her)schrijven voor de nieuwe website. De nieuwe teksten worden eenvoudig en goed leesbaar (B1-niveau). Ook wordt het aantal pagina’s van de huidige website verminderd.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van communicatie met bij voorkeur aanvullende cursussen t.a.v. website/internet/intranet
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je hebt de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijk functie binnen de overheid
  • Je hebt specifieke kennis van het Content Management Systeem SIM
  • Je hebt kennis van webrichtlijnen en toegankelijkheid
  • Je bent creatief in het ontwikkelen van content

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de uitdagende functie, neem dan contact op met Mitchell van Donselaar via 030 219 2662 / 06 37 60 78 95 of stuur je CV naar mitchell.van.donselaar@aserio.nl.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

 

 

> naar overige opdrachten / vacatures