Onbezorgd tijdelijk werken via Aserio

Tijdelijk een opdracht uitvoeren

Tijdelijk een opdracht uitvoeren

Tijdelijk opdrachten uitvoeren in loondienst is een bewuste keuze. Vanuit passie en gedrevenheid zet jij je kennis en ervaring in daar waar jij wilt. Daar doe je het voor. Een minder leuke kant is het zoeken naar opdrachten. Daar zijn wij goed in. Doen we samen waar we goed in zijn.

Wij helpen vanuit onze passie onze klanten. Vanuit die passie bewegen wij ons op de markt. Daarom krijgen wij ook mooie uitdagende opdrachten bij leuke opdrachtgevers binnen de overheid en non-profit sector. Jij kunt daarin delen als jij beschikt over de juiste expertise en ervaring voor de opdracht.

Goed werkgeverschap

Alles rondom tijdelijk dienstverband goed en betrouwbaar geregeld. Aserio staat garant voor het zorgeloos samenwerken tussen jou, Aserio en onze opdrachtgever.

Het inzetten van jou als professionals is voor onze opdrachtgevers een goede uitkomst. Het biedt opdrachtgevers flexibiliteit en de zekerheid van een tijdelijke expert die op dat moment nodig is. Daar horen de bijbehorende overeenkomsten, verantwoordelijkheden en consequenties bij.

‘Als tijdelijke professional geniet je van dezelfde rechten als onze professionals in vaste dienst.‘

Goed werkgeverschap

Diverse voordelen van tijdelijke opdrachten

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Onze tijdelijke professionals worden hetzelfde beloond als onze vaste professionals. Daarnaast hebben wij prima secondaire arbeidsvoorwaarden.

 
Van tijdelijk naar vast

Van tijdelijk naar vast

Een tijdelijke opdracht kan een kans bieden naar een vaste baan bij onze opdrachtgever.

Kennis delen

Kennis delen

Ook onze professionals die tijdelijke projecten uitvoeren kunnen gebruik maken van de kennis van onze vaste professionals.

Nieuwsgierig naar de voordelen van tijdelijk werken via Aserio?

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen