| 17 november 2016 | door Aserio |

Aserio sponsor op Dimpact Congres 2016 – Coöperatieve kracht; samenwerking loont!

 

Op donderdag 17 november organiseerde Dimpact het congres “Coöperatieve kracht: samenwerking loont!

Een mooie opkomst tijdens het 10 jarig bestaan van Dimpact, waar prachtige succesverhalen en ook de leermomenten werden gedeeld. Vrijwel alle Dimpact lidgemeente, maar ook niet lidgemeenten die interesse hebben om Dimpact lid te worden, waren vertegenwoordigd. Diverse interessante sprekers hebben de ruim 250 deelnemers aan hun lippen gekregen.

Tijdens die dag stond de dienstverlening van gemeenten centraal. De maatschappij ontwikkelt in razend tempo, het is teveel voor gemeenten om zelfstandig de vertaling te maken naar moderne dienstverlening. Door het collectiviseren, kennis te delen en capaciteit te bundelen kunnen gemeenten samen aan de slag.

Samen is gekeken naar de landelijke opgaven voor gemeenten met sprekers die jarenlange ervaring hebben in het samenwerken op dienstverlening. Ook de stip aan de horizon met toekomstige ontwikkelingen zijn aan de orde gekomen.

Maar ook aan netwerken was gedacht. Aserio heeft met haar opdrachtgevers weer kunnen sparren over de toekomstige ontwikkelingen binnen gemeenten.

Kortom een mooie en inspirerende dag…

Meer weten over onze Dimpact kennis?

 

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662