Communicatie vacatures

Medior Communicatieadviseur Sociaal Domein – (reeds ingevuld)

Introductie

Jij hebt ervaring als medior communicatieadviseur binnen het sociale domein en je bent een goede tekstschrijver. Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Bij het team communicatie Werk, Participatie en Inkomen is er een opdracht voor een communicatieadviseur voor 32/ 36 uur per week die werkt voor het programma Digitale Dienstverlening WPI en Reorganisatie Digitaal Administratieve Teams.

Digitale Dienstverlening – 16 uur

Het programma Digitale Dienstverlening moet zorgen dat de inwoners gebruik kunnen maken van online dienstverlening op het gebied van Werk Participatie en Inkomen (WPI). Vanaf eind 2017 moeten minimaal 90 procent van de meldingen, mutaties en aanvragen bij WPI online worden ingediend. Voor burgers is het gemakkelijker geworden, zij kunnen hun dossier inzien, mutaties indienen en interactie is mogelijk via eigen omgeving.  Om dit te bereiken werd de burger vanaf eind 2016 in kleine stappen steeds meer medebeheerder van zijn eigen dossier op werk, participatie en inkomen. Dit vergt nog steeds de nodige inzet op communicatie.

Digitaal Administratieve Teams (DAT) – 16-20 uur

Ook binnen de DAT teams werkt men hard aan digitalisering van het werk. Op dit moment is er een reorganisatie gaande gericht op het automatiseren van handelingen die nu nog met de hand worden uitgevoerd door het scanteam. Dat gebeurt door routinematige werkzaamheden geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd af te handelen. Intern geeft dit een verschuiving van taken en verantwoordelijkheden. Er is intensieve communicatie nodig tijdens het gehele reorganisatieproces.

Wat ga je doen?

  • Het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen. Denk aan klantpanels, informatiebijeenkomsten, berichten op intranet, folders en brochures
  • Intensieve communicatie rondom de reorganisatie van de Digitaal Administratieve Teams (DAT)
  • Ontwikkelen communicatiemiddelen i.s.m. de afdeling middelen en specialisten van het Communicatiebureau
  • Ondersteuning senior communicatieadviseur die de strategische lijn bewaakt.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over HBO/WO  werk- en denkniveau
  • Je bent klant- en samenlevingsgericht. Je bent een goede tekstschrijver en kan je goed inleven in verschillende doelgroepen en dit leidt tot aansprekende teksten
  • Je hebt aantoonbare ervaring als medior adviseur binnen het sociale domein
  • Je hebt als communicatieadviseur aantoonbare ervaring met reorganisatietrajecten
  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen een overheidsinstelling.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht bij onze opdrachtgever, neem dan contact op met Edwin Groen op 06 50 24 6996 of stuur een email naar sollicitatie@aserio.nl.

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Aantal uren per week

36 uur

Regio

Noord-Holland

Periode

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Medior Communicatieadviseur Sociaal Domein – (reeds ingevuld)

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen