KCC MANAGER

- gemeente -

KCC MANAGER – ingevuld –

Ben jij dé versterking voor een klantcontactcentrum binnen de overheid? Heb je ervaring met het leiding geven aan een KCC-afdeling bij een gemeente?

Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zoeken namelijk een klantcontactmanager voor een van onze opdrachtgevers.

De opdracht

Vanaf 2013 is er een intensieve samenwerking met een buurtgemeente gestart. Vanuit vier deelprojecten, namelijk beleid, uitvoering, dienstverlening en bedrijfsvoering wordt de ambtelijke samenwerking vormgegeven. De directeur en de drie managers van de onze opdrachtgever vormen samen met de directeur en 2 managers van de buurtgemeente het gezamenlijke MT.

De afdeling Klantcontacten telt ca. 52 fte en bestaat uit een manager en drie teamleiders die samen de staf klantcontacten vormen. De drie teamleiders geven samen vorm aan het concept vloeibare leiding, dat wil zeggen dat er roulatie is tussen functionele en hiërarchische aansturing aan drie teams. De afdeling Klantcontacten is volop in beweging op weg naar een excellente dienstverlener samen met de rest van de organisatie. Het Sociaal domein is onderdeel van de afdeling Klantcontacten.

Wat ga je doen?

  • Je geeft leiding aan de afdeling op basis van integraal management
  • Als opdrachtgever en hiërarchisch leidinggevende stuur je 3 teamleiders aan. Je faciliteert en coacht hen zodat zij de ruimte ervaren om met hun medewerkers de beste resultaten bereiken.
  • Je zorgt ervoor dat doelen van de afdeling worden gesteld en worden gehaald
  • Je bent sparringpartner voor het bestuur
  • Als MT lid ben je mede verantwoordelijk voor de concernsturing en concernopdrachten
  • Boegbeeld voor de verdere implementatie van het dienstverleningsconcept en het Sociaal Domein

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante afgeronde WO-opleiding
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je hebt de afgelopen 7 jaar minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijk managementfunctie binnen de overheid
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar als leidinggevende binnen het werkveld Dienstverlening óf Klantgerichtheid óf Sociaal Domein bij een gemeente.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de uitdagende functie, neem dan contact op met Mitchell van Donselaar via 030 219 2662 / 06 37 60 78 95 of stuur je CV naar mitchell.van.donselaar@aserio.nl.

 

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

 

 

> naar overige opdrachten / vacatures