JUNIOR ACCOUNTMANAGER DETACHERING

 

Afgelopen jaren zijn wij als bureau sterk gegroeid. Was dit ons doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en professionals. Dit doen wij met een leuk en sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’.

Wij willen de komende jaren blijven doen wat we al jaren doen met een nieuwe frisse en vlotte junior accountmanager met een sterke persoonlijkheid erbij. Een junior accountmanager die mee helpt ons succes verder uit te bouwen.

Wie is Aserio?

Al meer dan 10 jaar detacheren wij professionals bij overheden en non-profit organisaties. Specialisten met betrekking tot Communicatie, Online, KCC & Burgerzaken en Zaakgerichtwerken. Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Welke uitdaging ga je aan?

Als matchmaker en junior accountmanager ben je dagelijks actief met het verbinden van professionals aan opdrachten bij woningcorporaties en organisaties in de zorgsector. Je beheert en coördineert diverse opdrachten die je rechtstreeks bij klanten hebt gescoord. Daarnaast monitor je opdrachten die vanuit dynamische aankoopsystemen worden uitgezet door onze opdrachtgevers. Ook werf je zelf de professionals via verschillende (online) kanalen en voer je de intakegesprekken. Het succes van onze aanpak is dat je als junior accountmanager verantwoordelijk bent voor het gehele proces van aanvraag tot aan plaatsing. Persoonlijk contact met de opdrachtgever en de professionals zijn hierbij ontzettend belangrijk.

Wie zoeken wij dan?

 • Je hebt sterke affiniteit dan wel enige ervaring als junior accountmanager of recruiter in de arbeidsbemiddelin
 • Je hebt een prettige persoonlijkheid die past binnen ons team (tijdens onze persoonlijke kennismaking komen we daar snel genoeg achter)
 • Je bent creatief, flexibel, leuk in de omgang en je hebt gevoel voor humor
 • Je hebt lef om dingen uit te proberen, je durft fouten te maken en je bent een doener
 • Je hebt van nature een drive om te willen scoren, maar het teambelang gaat altijd voor
 • Je gaat voor de perfecte match en niet voor eigen gewin
 • Tegenslagen zie je als een kans om te leren en te groeien
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

Wat hebben wij jou te bieden?

Een omgeving waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien op je vakgebied en wordt gewaardeerd wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een Macbook, een iPhone en een leaseauto om je werk goed te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over de functie van junior accountmanager detachering en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Edwin Groen via 030 219 2662 of 06 50 24 6996. Je kan ook direct je cv sturen naar edwin.groen@aserio.nl. Naast je cv ontvang ik graag een korte krachtige motivatie.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

 • per direct

Locatie

 • vanuit Aserio kantoor in Houten

Periode

 • vast dienstverband bij Aserio

Aantal uur

 • fulltime, 40 uur per week

Neem contact op met

Edwin Groen
06 50 24 69 96
edwin.groen@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.