Heldere content die uw doelgroep verder helpt

Webredactie

De webredacteuren van Aserio zijn gespecialiseerd in online communicatie binnen het publieke domein. Zij hebben passie voor het vak en helpen u en uw doelgroep verder. Met heldere webteksten waarmee u uw doelgroep bereikt. En met oog voor de geldende webrichtlijnen en de doelstellingen van uw organisatie.

Onze webredacteuren hebben ervaring met de meest gangbare contentmanagementsystemen. Denk aan Drupal, Typo3, WordPress, Joomla, Hippo, Smartsite, Tridion, SIM, Green Valley, GX WebManager en XperienCentral, SharePoint en Sitecore. Ze zijn gewend nauw samen te werken met andere internetspecialisten om tot de beste resultaten te komen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

U wilt dat uw content gevonden wordt. Onze webredacteuren weten exact wat belangrijk is voor zoekmachineoptimalisatie en zorgen dat uw content op de juiste plek in de zoekresultaten verschijnt. Door de juiste woorden en begrippen te gebruiken. Door te kijken naar structuur en metadata. En door de aanwezige techniek optimaal te benutten.

 

Gemeente Amersfoort

Project Nieuwe vraaggerichte website

De uitdaging
Gemeente Amersfoort staat begin 2015 voor de uitdaging om een nieuwe vraaggerichte website te ontwikkelen.

Wat hebben wij gedaan?
Aserio is in eerste instantie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de online webstrategie. Daarnaast is Aserio zeer nauw betrokken bij het opstellen van het Programma van Eisen (PvE) als document voor de aanbesteding.
Na gunning is Aserio verantwoordelijk voor de totale projectbegeleiding, het herschrijven van de content (webredactie) en de gehele contentmigratie.

Resultaat
Februari 2016 live met een overzichtelijke vraaggerichte website met een eigentijdse uitstraling die past bij Amersfoort.

Detachering

Tijdelijk een webredacteur nodig? Onze ervaren webredacteuren zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte. Bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Project

We ontzorgen u en nemen uw webredactieproject volledig uit handen van begin tot eind, zowel de coördinatie als het uitvoerende werk. Het project wordt door ons binnen tijd en budget opgeleverd.

Kwaliteit

Onze webredacteuren hebben vele jaren ervaring in het publieke domein. Ze zijn zeer bekend met de do’s and don’ts in het segment. Zo bent u verzekerd van doeltreffende content die gevonden wordt.

Nieuwsgierig naar onze webredacteuren?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662