Strategische keuzes zijn noodzakelijk voor het behalen van online succes

 

 

 

 

Online strategie

In de online wereld vol met mogelijkheden en uitdagingen is een duidelijke richting noodzakelijk. Een gedegen strategie helpt bij het stellen van prioriteiten en de juiste keuzes maken. Een online strategie is het vertrekpunt om te komen tot betere online concepten en gewenste digitale doelstellingen.

Een organisatie in de publieke sector vervult vaak meerdere rollen. Rolverwarring kan snel optreden. Wat zijn de consequenties van het inzetten van één kanaal. Wellicht is het noodzakelijk verschillende kanalen in te zetten. Hierover moet goed worden nagedacht in de vertaling naar uw online strategie.

Wat doen wij?

Wij helpen u met het maken van strategische online keuzes. Met een duidelijke strategie krijgen we alle stakeholders op één lijn en zorgen we voor interne borging en betrokkenheid. Samenwerken en kennisdelen zijn daarbij voor ons belangrijke sleutelwoorden.

Hoe gaan wij te werk?

  • Inventariseren van uw digitale dienstverlening doelstellingen
  • Welke doelgroepen moeten we bereiken en hoe?
  • Uitwerken van persona’s.
  • Aan de hand van doelgroepen uitwerken van user journeys
  • In beeld brengen welke content noodzakelijk is

Wij ondersteunen u graag uw online doelstellingen te vertalen naar een toekomst bestendige online strategie.

Gemeente Amersfoort

Project Vraaggericht nieuwe website

De uitdaging
Gemeente Amersfoort staat begin 2015 voor de uitdaging om een nieuwe vraaggerichte website te ontwikkelen.

Wat hebben wij gedaan?
Aserio is in eerste instantie verantwoordelijk voor het ontwikkeling van de online webstrategie. Naast het opleveren van het strategiedocument is Aserio zeer nauw betrokken bij het opstellen van de Programma van Eisen (PvE) als document voor de aanbesteding.
Na gunning is Aserio verantwoordelijk voor de totale projectbegeleiding, herschrijven van de content (webredactie) en gehele contentmigratie.

Resultaat
Februari 2016 live met een overzichtelijke vraaggerichte website met een eigentijdse uitstraling die past bij Amersfoort.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Bart X, Hoofd Dienstverlening – gemeente Amersfoort

Detachering

Tijdelijk een online strateeg nodig? Onze ervaren strategen zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte. Bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Online uitdaging

Heeft u een project. Onze online strategen zijn projectmatig in te zetten. Vooraf wordt de scope van het project met u afgestemd. Wij zorgen voor het op tijd opleveren van een toekomst bestendige online strategie.

Kwaliteit

Onze online strategen hebben vele jaren ervaring. Ze zijn zeer bekend met de do’s and dont’s in uw segment. Wij staan garant voor de kwaliteit die wordt geleverd.

Nieuwsgierig naar onze aanpak.

 

Of heeft u liever

direct contact.

Bel 030 219 2662.