Een soepel en efficiënt verloop van uw online project

Online projectmanagement

Hoe blijft u gedurende de looptijd van uw online project het doel in zicht houden? Hoe zorgt u dat de belangen van alle stakeholders in acht worden genomen? Onze online projectmanagers weten hoe. Zij vertalen uw online wensen naar een haalbaar, gestructureerd en breed gedragen internetproject.

De online projectmanagers van Aserio nemen verantwoordelijkheid voor het proces, de inhoud en de resultaten. Zij houden overzicht en bewaken de planning. Ingrediënten voor een soepel en efficiënt verloop van uw online project.

De projectmanagers van Aserio

Onze online projectmanagers hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de verschillende disciplines van online projecten. Van design, bouw en content tot implementatie en borging van het project. Zij werken volgens erkende projectmanagementmethodieken (Agile, Scrum en Prince2) en passen die op pragmatische wijze toe.

Het zijn resultaatgerichte doeners met ruime ervaring in het aansturen van multidisciplinaire teams.

Gemeente Amersfoort

Project Nieuwe vraaggerichte website

De uitdaging
Gemeente Amersfoort staat begin 2015 voor de uitdaging om een nieuwe vraaggerichte website te ontwikkelen.

Wat hebben wij gedaan?
Aserio is in eerste instantie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de online webstrategie. Daarnaast is Aserio zeer nauw betrokken bij het opstellen van het Programma van Eisen (PvE) als document voor de aanbesteding.
Na gunning is Aserio verantwoordelijk voor de totale projectbegeleiding, het herschrijven van de content (webredactie) en de gehele contentmigratie.

Resultaat
Februari 2016 live met een overzichtelijke vraaggerichte website met een eigentijdse uitstraling die past bij Amersfoort.

Dankzij Aserio kregen we in Amersfoort een projectleider die z’n vak verstond. Onder zijn leiding werd een nieuwe website ontwikkeld, waarin veel samen kwam: wensen van bewoners & bezoekers, ideeën van de organisatie en heel veel techniek. Met duidelijke sturing als het moet, maar ook behoud van verantwoordelijkheden in de bestaande organisatie, nam hij precies de rol die nodig was.

Herman Wiersema
programmamanager gemeente Amersfoort

Detachering

Tijdelijk een online projectmanager nodig? Onze ervaren projectmanagers zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Projecten

Onze online projectmanager brengt ook uw project tot een goed einde. Ongeacht de grootte en complexiteit.

Kwaliteit

De online projectmanagers van Aserio hebben vele jaren ervaring met uiteenlopende online projecten. Het publieke domein kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van ondersteuning op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662