Optimaal inzetten van uw online middelen

Onze online professionals ondersteunen u bij elke online uitdaging

ONLINE STRATEGIE

Wat wilt u bereiken, waarom en hoe? Deze vragen staan centraal bij het ontwikkelen van uw online strategie en de gewenste digitale dienstverlening.

Aserio adviseert u bij het ontwikkelen van uw online strategie. Dankzij onze jarenlange ervaring bij non-profit organisaties bent u verzekerd van heldere en haalbare eindresultaten.

PROJECTMANAGEMENT

Een goede projectbegeleiding is essentieel voor het laten slagen van ieder online project. Deze zorg kunnen de online projectmanagers van Aserio voor u uit handen nemen.

Onze online projectmanagers zijn zeer ervaren en zijn inhoudelijk goed op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen en trends. Een ideale combinatie voor het beste eindresultaat.

Lees meer

Dankzij Aserio kregen we in Amersfoort een projectleider die z’n vak verstond. Onder zijn leiding werd een nieuwe website ontwikkeld, waarin veel samen kwam: wensen van bewoners & bezoekers, ideeën van de organisatie en heel veel techniek. Met duidelijke sturing als het moet, maar ook behoud van verantwoordelijkheden in de bestaande organisatie, nam hij precies de rol die nodig was.

Herman Wiersema

Programmamanager, Gemeente Amersfoort

CONTENTMANAGEMENT

Om de gestelde online doelen te bereiken, is het van groot belang de contentstrategie te bewaken.

De contentmanagers van Aserio houden u scherp. Zij bewaken de kwaliteit en effectiviteit van uw online kanalen en sturen bij waar nodig.

Na een eerste gesprek met Aserio werd ons al snel duidelijk dat zij precies de juiste mensen in dienst hebben om ons te helpen. De offerte was snel gemaakt en niet alleen helder, maar ook nog eens erg nauwkeurig. De samenwerking verliep vanaf het eerste contact prettig. De Rading is erg tevreden over het resultaat en zal ook in de toekomst gebruik maken van de expertise van Aserio.

Chantal Wittenberg

Communicatieadviseur, Stichting De Rading

WEBREDACTIE

Goede content is onmisbaar voor een goede dienstverlening. Pakkende en begrijpelijke webteksten die uw doelgroep verder helpen.

De webredacteuren van Aserio ondersteunen en helpen u met het schrijven, redigeren en plaatsen van uw webteksten en andere content. Altijd volgens de geldende webrichtlijnen en afgestemd op uw doelgroep.

Lees meer

CONTENTMIGRATIE

Het omzetten van bestaande content naar een nieuwe omgeving vraagt om meer dan knippen en plakken alleen. Een contentmigratie is een tijdrovend proces dat vraagt om inzicht, expertise en aandacht.

Aserio ondersteunt organisaties met hun contentmigratie. Het Aserio migratieteam kan de volledige migratie uit handen nemen. Van de keuze voor het contentmanagementsysteem en het (laten) inrichten van de techniek tot het migreren, aanpassen en aanvullen van de content. Voert u liever zelf de regie? Dan kunt u ook kiezen voor onze kennis en capaciteit.

Lees meer

Aserio heeft ons geweldig geholpen en sprong kundig op een voortrazende trein. Het tijdsbestek was enorm krap en er trad ook nog eens de wet van Murphy op. Toch pakte de projectleiding de handschoen professioneel op en de webredacteuren hebben onze mensen in de organisatie geweldig en op een prettige manier kunnen helpen. De conversie van de content werd zoals afgesproken gerealiseerd. En als het mogelijk was, werd er nog wat extra service bij geleverd.

Björn Hählen

Gemeente Baarn

WEBSITEBEHEER

Een goede inrichting van uw online kanalen is pas het begin. De echte uitdaging ligt in het beheer. Websitebeheer en het beheren van uw digitale dienstverlening is een continu en onmisbaar proces om uw dienstverlening op peil te houden.

Aserio staat voor u klaar om het beheer tijdelijk of structureel van u over te nemen. Onze professionals hebben diepgaande kennis en ervaring in de meest gangbare contentmanagementsystemen en digitale dienstverleningsapplicaties.

Deze organisaties gingen u al voor.

Gemeente Wijchen
Gemeente Oss
Gemeente Amersfoort
Ministerie van VWS