Een soepel en efficiënt verloop van uw KCC project

KCC projectmanagement

Hoe blijft u gedurende de looptijd van uw KCC project het doel in zicht houden? Hoe zorgt u dat de belangen van alle stakeholders in acht worden genomen? Onze KCC projectmanagers weten hoe. Zij vertalen uw KCC wensen naar een haalbaar, gestructureerd en breed gedragen KCC-project.

De KCC projectmanagers van Aserio nemen verantwoordelijkheid voor het proces, de inhoud en de resultaten. Zij houden overzicht en bewaken de planning. Ingrediënten voor een soepel en efficiënt verloop van uw KCC-project.

De projectmanagers van Aserio

Onze KCC projectmanagers hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de verschillende disciplines van KCC projecten. Van inrichting van KCS systemen, opzetten van afdelingen, (door)ontwikkelen en implementeren van processen en borging van het project. Zij werken volgens erkende projectmanagementmethodieken (Agile, Scrum en Prince2) en passen die op pragmatische wijze toe.

Het zijn resultaatgerichte doeners met ruime ervaring in het aansturen van projecten en multidisciplinaire projectteams.

Detachering

Tijdelijk een KCC projectmanager nodig? Onze ervaren projectmanagers zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Projecten

Onze KCC projectmanager brengt ook uw project tot een goed einde. Ongeacht de grootte en complexiteit.

Kwaliteit

De KCC projectmanagers van Aserio hebben vele jaren ervaring met uiteenlopende KCC projecten. Het publieke domein kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van ondersteuning op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662