Tijdelijk een ervaren KCC Teamleider of Supervisor nodig?

Interim KCC management

Organisaties binnen de overheid krijgen met steeds complexere vraagstukken te maken. Dat in combinatie met de ambitie om de dienstverlening breed op een hoger niveau te krijgen, brengt veel uitdagingen met zich mee. Uitdagingen waar het soms handig is om externe expertise van buiten naar binnen te halen. Vreemde ogen maken soms de weg vrij naar verbetering.

Of wellicht is er tijdelijk behoefte aan een externe manager, omdat de huidige manager tijdelijk niet beschikbaar is. Ook dan is het prettig om te weten, dat de koers die is ingezet, wordt gecontinueerd door ervaren interim KCC manager.

De interim KCC managers van Aserio

Onze interim KCC managers en leidinggevende hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de verschillende disciplines binnen het KCC.

Minstens zo belangrijk is het om boven het complexe speelveld van een organisatie te kunnen uitstijgen. Een rol die interim managers van Aserio gewend zijn in te nemen. Stuk voor stuk ervaren interim managers die acteren in een complex veld met bestuurlijke opdrachtgevers, ambtelijke lijnverantwoordelijken en medewerkers die inhoud geven aan programma’s.

Het zijn resultaatgerichte doeners met ruime ervaring in het aansturen van multidisciplinaire teams. Ze geven sturing aan het KCC met een vaste hand en scherpe blik.

Detachering

Tijdelijk een KCC manager nodig? Onze ervaren interim KCC managers zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Verandertraject

Onze interim KCC manager zorgt voor beweging en verankering binnen uw organisatie. Ongeacht de fase waarin het verandertraject zich begeeft.

Kwaliteit

De KCC interim managers van Aserio hebben vele jaren ervaring binnen KCC’s. Het publieke domein kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van management professionals op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662