Tevreden klanten dankzij hoogwaardig klantcontact

Onze professionals zijn flexibel inzetbaar binnen uw afdeling

KCC & BURGERZAKEN MEDEWERKER VOOR UW FLEXIBELE SCHIL

Het KCC & Burgerzaken zijn het visitekaartje van uw organisatie. Dit eerste klantcontact is bepalend voor het beeld dat iemand van uw organisatie krijgt.

Onze ervaren medewerkers zijn dat visitekaartje voor uw organisatie. De Aserio KCC & Burgerzaken medewerkers zijn direct inzetbaar en hebben gedegen kennis van zaken. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw flexibele schil. Dat regelen wij voor u.

TRAINING & COACHING

Echt in contact komen met een klant start met het ontwikkelen van kennis over jezelf. Communicatie is actie en reactie. Vanuit die gedachte trainen en coachen wij KCC medewerkers. Onze ervaren praktijkgerichte trainers/coaches brengen uw KCC medewerkers en uw dienstverlening naar een hoger niveau.

Onze aanpak staat bekend als open en eerlijk, waarbij de mens centraal staat.

Lees meer

De coach van Aserio, Marjan van Schaijk, is een enthousiaste en inlevende coach. Ze stelt collega’s snel op hun gemak en creëert een ontspannen sfeer waarbij mensen haar snel vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback en maakt ontwikkelpunten concreet, zodat medewerkers ermee aan de slag kunnen.

Martijn Aalbrecht

Teamcoördinator, Gemeente Hof van Twente

KCC TEAMLEIDER / SUPERVISOR

Sturing geven aan het KCC vraagt om een vaste hand en scherpe blik. Minstens zo belangrijk is het om boven het complexe speelveld van een organisatie te kunnen uitstijgen.

Een rol die interim managers van Aserio gewend zijn in te nemen. Stuk voor stuk ervaren interim managers die acteren in een complex veld met bestuurlijke opdrachtgevers, ambtelijke lijnverantwoordelijken en medewerkers die inhoud geven aan programma’s.

Lees meer

PROJECTMANAGEMENT

Staat u voor een uitdagend KCC project?

De KCC-projectleiders van Aserio begeleiden u van begin tot eind. Zij benutten de kennis uit uw organisatie om de dienstverlening te verbeteren.

Lees meer

Deze organisaties gingen u al voor.

Gemeente Gorinchem
Gemeente Capelle aan den IJssel
Gemeente Noordoostpolder
gemeenten Hof van Twente