Een soepel en efficiënte Dimpact Projectmanagement

Dimpact projectmanagement

Dimpact implementaties zijn uitdagende projecten. De initiële implementatie en nieuwe releases raken bijna alle facetten in de organisaties, van het dienstverleningsconcept en -proces tot koppeling met bestaande (back-office) systemen. Hoe blijft u gedurende de implementatie van de Dimpact e-Suite het doel in zicht houden? Hoe zorgt u dat de belangen van alle stakeholders in acht worden genomen?
Onze Dimpact projectmanagers weten hoe. Zij vertalen uw wensen naar een haalbaar, gestructureerd en breed gedragen implementatieplan.

De Dimpact projectmanagers van Aserio nemen verantwoordelijkheid voor het proces, de inhoud en de resultaten. Zij houden overzicht en bewaken de planning. Ingrediënten voor een soepel en efficiënt verloop van een implementatie of de implementatie van een nieuwe release van de Dimpact e-Suite.

De Dimpact projectmanagers van Aserio

Onze Dimpact projectmanagers hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de Dimpact e-Suite. Naast projectmanagement is kennis en ervaring van de Dimpact bouwstenen cruciaal. Met de Dimpact kennis en ervaring van Aserio nemen wij alle projectmatige werkzaamheden van u over en ontzien wij uw organisatie van deze tijdelijke aanslag op uw capaciteit. Onze Dimpact projectmanagers zijn ervaren projectmanagers en hebben diepgaande kennis van de Dimpact bouwstenen.

De projectmanagers werken volgens erkende projectmanagementmethodieken (Agile, Scrum en Prince2) en passen die op pragmatische wijze toe. Dit staat garant voor het beste eindresultaat.

Aserio voert regie van begin tot eind, borgt de kennis binnen uw organisatie en zorgt voor een complete eindoverdracht.

Gemeente Landerd

Project Implementatie Dimpact e-Suite

De uitdaging
Na toetreding als Dimpact lid-gemeenten staat gemeente Landerd voor de uitdaging om de Dimpact e-Suite breed te implementeren.

Wat hebben wij gedaan?
De Aserio projectmanager is verantwoordelijk geweest voor de totale implementatie van de e-Suite. Gedurende de implementatie zijn acceptatie, borging en opleiding belangrijke aandachtspunten.

Resultaat
In een korte doorlooptijd van 3 maanden zijn een groot aantal modules geïmplementeerd. De Dimpact projectmanager heeft het implementatieproject succesvol opgeleverd. De gebruikers zijn na het volgen van een op maat gerichte training direct met vol enthousiasme aan de slag gegaan./p>

Detachering

Tijdelijk een Dimpact projectmanager nodig voor implementatie of releasemanagement? Onze ervaren projectmanagers zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Projecten

Onze Dimpact projectmanager brengt ook uw Dimpact project tot een goed einde binnen tijd en budget. Ongeacht de grootte en complexiteit.

Kwaliteit

De Dimpact projectmanagers van Aserio hebben vele jaren ervaring met uiteenlopende Dimpact projecten. De publieke omgeving en e-Suite kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van ondersteuning op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662