Releasemanagement

Dimpact releasemanagement

Releases, iedere gemeente krijgt er vroeg of laat mee te maken. Afhankelijk van de inzet van de e-Suite heeft een nieuwe release altijd impact. Vaak wordt de implementatie neergelegd bij de functioneel applicatiebeheerder. Helaas is de benodigde kennis en capaciteit daar niet altijd aanwezig. De nieuwe release wordt dan een flinke uitdaging.

Hoe implementeert u dan snel en efficiënt een nieuwe release? Met de inzet van Aserio bent u verzekerd van professioneel Releasemanagement.

Betrouwbare releasemanagement

Aserio richt nieuwe en aangepaste elementen van de release in en levert deze volledig werkend op. Onze releasespecialisten zorgen voor de kennisoverdracht en -borging binnen de organisatie.

Wilt u echter zelf de nieuwe release implementeren dan neemt Aserio graag het dagelijks functioneel beheer over en staan we u bij met raad en daad waar nodig.

Detachering

Tijdelijk een Dimpact specialist nodig voor releasemanagement? Onze ervaren Dimpact specialisten zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Uitbesteden

Het releasemanagement laten uitvoeren door onze ervaren Dimpact professionals? Wij zorgen ervoor dat binnen tijd en budget de nieuwe release wordt geïmplementeerd.

Kwaliteit

De Dimpact specialisten van Aserio hebben vele jaren ervaring met releasemanagement. Een nieuwe release kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van implementatie op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662

Gemeente Landerd

Project Implementatie Dimpact e-Suite

De uitdaging
Na toetreding als Dimpact lid-gemeenten staat gemeente Landerd voor de uitdaging om de Dimpact e-Suite breed te implementeren.

Wat hebben wij gedaan?
Aserio is verantwoordelijk geweest als de projectmanager voor de implementatie van de e-Suite. Gedurende de implementatie zijn acceptatie, borging en opleiding belangrijke aandachtspunten.

Resultaat
In een korte doorlooptijd van 3 maanden zijn een groot aantal modules geïmplementeerd. De gebruikers zijn na een volgen van een op maat gerichte training direct vol enthousiasme aan de slag gegaan. De Dimpact projectmanager heeft het implementatieproject succesvol opgeleverd.