Een soepel en efficiënt verloop van uw Dimpact project

Dimpact projectmanagement

Hoe blijft u gedurende de looptijd van uw Dimpact-project het doel in zicht houden? Hoe zorgt u dat de belangen van alle stakeholders in acht worden genomen? Onze Dimpact projectmanagers weten hoe. Zij vertalen uw wensen naar een haalbaar, gestructureerd en breed gedragen Dimpact-project.

De Dimpact projectmanagers van Aserio nemen verantwoordelijkheid voor het proces, de inhoud en de resultaten. Zij houden overzicht en bewaken de planning. Ingrediënten voor een soepel en efficiënt verloop van uw online project.

De projectmanagers van Aserio

Onze Dimpact projectmanagers hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de Dimpact e-Suite. Zij werken volgens erkende projectmanagementmethodieken (Agile, Scrum en Prince2) en passen die op pragmatische wijze toe.

Het zijn resultaatgerichte doeners met ruime ervaring in het aansturen van multidisciplinaire teams.

Detachering

Tijdelijk een Dimpact projectmanager nodig? Onze ervaren projectmanagers zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Projecten

Onze Dimpact projectmanager brengt ook uw project tot een goed einde. Ongeacht de grootte en complexiteit.

Kwaliteit

De Dimpact projectmanagers van Aserio hebben vele jaren ervaring met uiteenlopende Dimpact projecten. Het publieke domein en de e-Suite kent geen geheimen voor ze. U bent daardoor verzekerd van ondersteuning op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662