Opleidingen

 

 

 

 

Dimpact opleidingen

Alle e-Suite modules zijn ingericht en doorgetest. De digitale omgeving is opgeleverd, het echte werk kan beginnen. De gebruikers gaan aan de slag en de applicatiebeheerders staan klaar voor gebruikersvragen. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen over voldoende kennis beschikt?

De praktijkgerichte maatwerk trainingen van Aserio zorgen ervoor dat uw medewerkers de benodigde handvatten krijgen om de Dimpact oplossingen optimaal in te zetten en te benutten. Na de training zijn de gebruikers en beheerders direct in staat de Dimpact suite optimaal te benutten en te ondersteunen.

De trainingen worden gegeven bij u op locatie afgestemd op uw omgeving en het niveau van de gebruikers.

Met de Dimpact maatwerk trainingen van Aserio haalt u direct meer rendement uit de Dimpact e-Suite.

De Dimpact trainers

Onze Dimpact trainers hebben ruime ervaring binnen het publieke domein en hebben veel kennis van de Dimpact e-Suite. Praktijkgerichte trainers die de trainingen afstemmen op niveau en kennis van de deelnemers.

Wie willen onze trainers graag trainen?

  • Gebruikers
  • Applicatiebeheerders

Zij zorgen ervoor dat uw mensen alles uit de e-Suite halen.

Gemeente Landerd

 

Project Implementatie Dimpact e-Suite

 

De uitdaging
Na toetreding als Dimpact lid-gemeenten staat gemeente Landerd voor de uitdaging om de Dimpact e-Suite breed te implementeren.

Wat hebben wij gedaan?
Aserio is verantwoordelijk geweest als de projectmanager voor de implementatie van de e-Suite. Gedurende de implementatie zijn acceptatie, borging en opleiding belangrijke aandachtspunten.

 

Resultaat
In een korte doorlooptijd van 3 maanden zijn een groot aantal modules geïmplementeerd. De gebruikers zijn na een volgen van een op maat gerichte training direct vol enthousiasme aan de slag gegaan. De Dimpact projectmanager heeft het implementatieproject succesvol opgeleverd.

Voor gebruikers

Voor beheerders

Kwaliteit

De Dimpact trainers van Aserio verzorgen al vele jaren maatwerk trainingen. U bent daardoor verzekerd van trainingen die aansluiten op het niveau van de deelnemers.

Nieuwsgierig naar onze trainingen?

 

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662