Applicatiebeheer

Dimpact applicatiebeheer

Het functioneel applicatiebeheer van uw Dimpact omgeving valt weg! En dan?

Zonder applicatiebeheer staat uw digitale dienstverlening stil. Ontwikkelingen worden niet doorgevoerd, directe problemen worden niet opgelost en gebruikers kunnen nergens terecht met vragen.

Dan is het goed te weten, dat Aserio een team van Functioneel Applicatiebeheerders voor u klaar heeft staan. Dimpact specialisten die ruime kennis en ervaring hebben van de Dimpact suite.

Onsite en Remote Dimpact applicatiebeheer

Aserio kan het functioneel beheer, tijdelijk of structureel, van u overnemen. Het beheer kan zowel op locatie (onsite) dan wel remote (online) worden uitgevoerd. Afhankelijk van de workload stellen wij in gezamenlijk overleg een supportpakket samen dat aansluit op de ontstane behoefte.

Ook de doorontwikkeling van de e-Suite kan door onze applicatiebeheerders worden meegenomen. Daarbij zorgen zij ervoor dat het beheer en de business op geen enkele manier last ondervindt.

Het Dimpact beheer uitbesteden aan Aserio geeft u de ruimte op te focussen op uw kerntaken.

Naam klant

Functioneel Applicatiebeheer

De uitdaging

Wat hebben wij gedaan?

Resultaat

Detachering

Tijdelijk een Dimpact Applicatiebeheerder nodig? Onze ervaren applicatiebeheerders zijn inzetbaar voor een korte of lange periode. Afgestemd op uw workload en behoefte.

Onsite en Remote Applicatiebeheer

Wilt u zeker zijn van applicatiebeheer van de Dimpact e-Suite? Onze flexibele supportdiensten stemmen wij af op uw behoefte.

Kwaliteit

Aserio heeft meer dan 7 jaar ervaring met applicatiebeheer van de Dimpact e-Suite. Voor onze beheerders zijn er geen geheimen meer. U bent daardoor verzekerd van ondersteuning op hoogwaardig niveau.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Liever direct contact?

Bel 030 219 2662