Bekijk de actuele vacatures in jouw vakgebied

Onbezorgd tijdelijk werken of freelancen via Aserio

Opdrachten uitvoeren via Aserio in tijdelijke dienstverband. Goed en betrouwbaar geregeld. Aserio staat garant voor goede afspraken tussen jou, Aserio en onze opdrachtgever.

Meer weten

 

Alles rondom samenwerken tussen onze opdrachtgevers en ZZP’er goed en betrouwbaar geregeld. Aserio helpt graag bij het zorgeloos samenwerken tussen de ZZP’er en onze opdrachtgever.

Meer weten

Wat professionals over ons zeggen?

Aserio is betrouwbaar en flexibel met gevoel en waardering voor zijn mensen. Mitchell doet er werkelijk alles aan om een goede match te maken en denkt op alle fronten mee. Al meerdere keren heb ik met veel plezier met en voor Aserio gewerkt.

Petrouschka

Webredacteur, Gemeente Amersfoort

De samenwerking met Aserio bevalt mij prima. Allereerst natuurlijk omdat ik via Aserio werk in een heel leuk team: de afdeling communicatie van de gemeente Deventer. Verder ervaar ik Aserio als een goede, reële werkgever, met oog voor de werknemer. Waar nodig staan zij voor mij klaar met raad en daad. Wat ik ook erg leuk vind, is dat zij ook voor alle mensen die via hen gedetacheerd zijn een personeelsuitje organiseren. Zo ontmoet je ook de anderen die voor Aserio werken. Het grappige was dat het ook goed klikte, alsof we al jaren een team zijn.

Paulien

Communicatie professional, Gemeente Deventer

Met veel plezier denk ik terug aan de tijd waarin ik met Aserio samenwerkte aan het CJG-project van de provincie Utrecht. Ik heb Aserio ervaren als een professionele en betrouwbare opdrachtgever die weet wat ie wil en daar ook voor gaat. Aserio creëerde een prettige sfeer. Ik heb er heerlijk hard gewerkt en veel gelachen. Een combinatie die je niet overal vindt.

Jolanda

Contentcoördinator, Provincie Utrecht

Wat me meteen opviel in het 1e gesprek met Aserio is dat ze je niet kost wat kost willen plaatsen maar echt kijken welke functie bij je past en of je daar wel zou gedijen. Daarnaast zijn ze duidelijk en correct in verwachtingen en afhandeling van zaken. Erg tevreden dus over zowel begeleiding als behandeling.

Jurgen

Contentmanager, Gemeente Oegstgeest

Uitgevoerde opdrachten door onze professionals

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van actuele opdrachten

 

Upload hier je CV