JUNIOR ACCOUNTMANAGER DETACHERING

 

Afgelopen jaren zijn wij als bureau sterk gegroeid. Was dit ons ultieme doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en professionals. Dit doen wij met een sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’.

Wij willen de komende jaren blijven doen wat we al jaren doen alleen met een frisse en vlotte junior accountmanager met een sterke persoonlijkheid erbij.

Wie is Aserio?

Al 10 jaar detacheren wij professionals bij overheden en non-profit organisaties. Specialisten met betrekking tot Communicatie, Online, KCC & Burgerzaken en Dimpact. Het aantal domeinen wordt de komende jaren verder uitgebreid. Onze professionals en persoonlijke benadering maken detachering via Aserio uniek.

Welke uitdaging ga je aan?

Als matchmaker en junior accountmanager ben je dagelijks actief met het verbinden van professionals aan opdrachten binnen verschillende domeinen. Je beheert en coördineert diverse opdrachten die we rechtstreeks bij klanten hebben gescoord. Daarnaast monitor je opdrachten die vanuit dynamische aankoopsystemen worden uitgezet door onze opdrachtgevers. Ook werf je zelf de professionals via verschillende (online) kanalen en voer je de intakegesprekken. Het succes van onze aanpak is dat je als junior accountmanager verantwoordelijk bent voor het gehele proces van aanvraag tot aan plaatsing. Persoonlijk contact met professionals is hierbij ontzettend belangrijk. Professionals die je echt kent!

Wie zoeken wij dan?

 • Je hebt sterke affiniteit dan wel enige ervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Je bent een persoonlijkheid, creatief, flexibel, leuk in de omgang en je hebt gevoel voor humor
 • Je hebt lef om dingen uit te proberen, je durft fouten te maken en je bent een doener
 • Je hebt van nature een drive om te willen scoren, maar het teambelang gaat altijd voor
 • Je gaat voor de perfecte match en niet voor eigen gewin
 • Tegenslagen zie je als een kans om te leren en te groeien
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

Wat hebben wij jou te bieden?

Een omgeving waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt intense persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien op je vakgebied en wordt gewaardeerd wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een Macbook en een iPhone om je werk goed te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over de functie van junior accountmanager detachering en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Edwin Groen via 030 219 2662 of 06 50 24 6996. Je kan ook direct je cv sturen naar edwin.groen@aserio.nl. Vergeet niet een korte krachtige motivatie bij te sluiten.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

 • per direct

Locatie

 • vanuit Aserio kantoor in Houten

Periode

 • vast dienstverband bij Aserio

Aantal uur

 • fulltime, 40 uur per week

Neem contact op met

Edwin Groen
06 50 24 69 96
edwin.groen@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.