ACCOUNTMANAGER DETACHERING

 

Afgelopen jaren zijn wij als bureau sterk gegroeid. Was dit ons ultieme doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en professionals. Dit doen wij met een sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’.

Wij willen de komende jaren blijven doen wat we al jaren doen alleen met nieuwe collega’s erbij, met sterke persoonlijkheden en nieuwe inzichten. Daarom zoeken wij per direct een ondernemende Accountmanager Detachering.

Wie is Aserio?

Al bijna 10 jaar detacheren wij onze specialisten bij overheden en non-profit organisaties. Specialisten met betrekking tot Communicatie, Online, KCC & Burgerzaken en Dimpact. Het aantal domeinen wordt de komende jaren verder uitgebreid.

Welke uitdaging ga je aan?

Als matchmaker, accountmanager, ondernemer ben je dagelijks actief met het verbinden van professionals aan opdrachten binnen je eigen domein(en) waarvoor je eindverantwoordelijk bent. Je bezoekt nieuwe klanten om directe opdrachten te verkrijgen bij diverse afdelingen en om de naamsbekendheid van Aserio te vergroten. Vanzelfsprekend is relatiebeheer net zo belangrijk. Je beheert en coördineert ook alle aanvragen vanuit dynamische aankoopsystemen die meer en meer worden ingezet door onze opdrachtgevers. Daarnaast werf je zelf de professionals binnen je eigen domein(en) en voer je de intakegesprekken. Het succes van onze aanpak is dat de accountmanager ook verantwoordelijk is voor het beheren van relaties met professionals. Professionals die je echt kent.

Wie zoeken wij dan?

 • Je hebt enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen de overheid
 • Je bent ondernemend, creatief, flexibel, leuk in de omgang en je hebt gevoel voor echte humor
 • Je hebt lef om dingen uit te proberen, je durft fouten te maken en je bent een doener
 • Je hebt van nature een drive om te willen scoren, maar het teambelang gaat altijd voor
 • Je gaat voor de perfecte match en niet voor eigen gewin
 • Tegenslagen zie je als een kans om te leren en te groeien
 • Je bent toe om je eigen domein(en) op te zetten en te runnen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

Wat hebben wij jou te bieden?

Je bouwt aan je eigen toko (domein) waarbij zelfstandigheid en ondernemerschap sterk worden aangemoedigd. Een omgeving waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën te delen en uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien en wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een leaseauto, een Macbook en een iPhone om je werk goed te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over de functie van Accountmanager Detachering en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Edwin Groen via 030 219 2662 of 06 50 24 6996. Je kan ook direct je cv sturen naar edwin.groen@aserio.nl. Vergeet niet een korte krachtige motivatie bij te sluiten.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

 • per direct

Locatie

 • vanuit Aserio kantoor in Houten

Periode

 • vast dienstverband bij Aserio

Aantal uur

 • fulltime, 40 uur per week

Neem contact op met

Edwin Groen
06 50 24 69 96
edwin.groen@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.