Thuis in de wereld van

overheden en non-profit organisaties

Welke professional zoekt u?

Onze professionals en persoonlijke aandacht maken detachering via Aserio bijzonder.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. De eisen die burgers en ondernemers aan overheden en non-profit organisaties stellen worden steeds hoger. Organisaties moeten daar adequaat op reageren.

Maar hoe blijven organisaties qua personeel flexibel en zorgen tegelijkertijd voor continuïteit? Aserio is de specialist in uitvoering van projecten en het detacheren van ervaren professionals op diverse domeinen binnen overheden en non-profit organisaties.

Naast onze eigen goed opgeleide professionals werken wij tevens samen met zeer ervaren zelfstandige professionals.

Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Gedurende het deelproject heeft Aserio op basis van een planning en op afroep expertise ingebracht op het gebied van het ontwikkelen van processen binnen de grafische editor van de Atos E-suite (Dimpact). Dit verliep op alle onderdelen soepel en volledig naar tevredenheid. Er werd snel flexibel geschakeld, de benodigde expertise was aanwezig en het onderhoud met de expert was prettig.

Andres Jongbloed

Projectleider, Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Dankzij Aserio kregen we in Amersfoort een projectleider die z’n vak verstond. Onder zijn leiding werd een nieuwe website ontwikkeld, waarin veel samen kwam: wensen van bewoners & bezoekers, ideeën van de organisatie en heel veel techniek. Met duidelijke sturing als het moet, maar ook behoud van verantwoordelijkheden in de bestaande organisatie, nam hij precies de rol die nodig was.

Herman Wiersema

Programmamanager, Gemeente Amersfoort

De coach van Aserio, Marjan van Schaijk, is een enthousiaste en inlevende coach. Ze stelt collega’s snel op hun gemak en creëert een ontspannen sfeer waarbij mensen haar snel vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback en maakt ontwikkelpunten concreet, zodat medewerkers ermee aan de slag kunnen.

Martijn Aalbrecht

Teamcoördinator, Gemeente Hof van Twente

Aserio heeft ons geweldig geholpen en sprong kundig op een voortrazende trein. Het tijdsbestek was enorm krap en er trad ook nog eens de wet van Murphy op. Toch pakte de projectleiding de handschoen professioneel op en de webredacteuren hebben onze mensen in de organisatie geweldig en op een prettige manier kunnen helpen. De conversie van de content werd zoals afgesproken gerealiseerd. En als het mogelijk was, werd er nog wat extra service bij geleverd.

Björn Hählen

Gemeente Baarn

Welke organisaties vertrouwen op Aserio?