Communicatie vacatures

Hand-on adviseur Interne Communicatie

Introductie

Ben jij een ervaren communicatieadviseur, gespecialiseerd in interne communicatie? Jij gaat aan de slag met: de organisatie van interne evenementen, acties en concepten waarbij collega’s elkaar ontmoeten. 

Organisatie

Binnen de afdeling Publiekscontact en Advies van de gemeente is een team communicatieadviseurs actief. Het gaat om vaste adviseurs (verbonden aan projecten, programma’s en afdelingen), aangevuld met een aantal extern ingehuurde adviseurs. Deze extern ingehuurde collega’s worden met name ingezet op projecten.

Wat ga je doen?

Je beschikt over een gecertificeerde communicatieopleiding (tenminste C niveau), aangevuld met ten minste vijf jaar ervaring in het communicatievak. Je hebt ruime ervaring met interne communicatie, ervaring in projectleiding en het organiseren van evenementen.

Je hebt organisatietalent en een vlotte resultaatgerichte instelling. Je brengt zelf creatieve ideeën mee voor interne communicatie en weet die ook vlot zelfstandig om te zetten in activiteiten. Een onderzoekende houding (wat werkt? wat kan beter? waar is behoefte aan?) is een pre. Je kan kan vanuit een proactieve houding die verbeteringen vervolgens ook zelf oppakken.

Recente ervaring met werkzaamheden ten behoeve van interne communicatie bij een 100.000-plus-gemeente is een vereiste. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde gecertificeerde communicatieopleiding (tenminste C-niveau: bijvoorbeeld Van der Hilst of SRM) 
  • Je hebt minstens vijf jaar ervaring als communicatieadviseur
  • Je hebt recente ervaring (met interne communicatie en organisatieontwikkeling bij een grote gemeente (100.000-plus)
  • Je hebt ervaring in advisering op alle niveaus te adviseren en de combinatie van strategisch inzicht met een praktische instelling
  • Je hebt ervaring in het organiseren van evenementen

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht bij onze opdrachtgever, neem dan contact op met Francis Schönfeldt op 06 37 60 7895 of stuur een email naar sollicitatie@aserio.nl.

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Aantal uren per week

16 uur

Regio

Utrecht

Periode

12 maanden

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Hand-on adviseur Interne Communicatie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen