Dit is Aserio

Dit is Aserio

Wie zijn wij?​

Wie zijn wij?

Aserio is de specialist in de uitvoering van projecten en het detacheren van ervaren professionals op diverse domeinen binnen overheden en non-profit organisaties.
Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

  • Online
  • Communicatie
  • Dimpact

Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Ons team van professionals heeft passie voor dienstverlening en is bekend met het speelveld  van onze doelgroep. Onze professionals zetten zich elke dag in voor onze klanten en hun omgeving en staan voor onze kernwaarden: authenticiteit, samenwerking, eerlijkheid, resultaatgerichtheid, inspiratie en ondernemend.

Steeds meer organisaties weten ons te vinden om gebruik te maken van onze expertise  en capaciteit en daar zijn wij trots op. Zie onze klanten.

Onze Missie

“Wij detacheren professionals op het gebied van online, communicatie en Dimpact binnen de publieke sector. Door onze kennis van de publieke sector zijn we in staat om de juiste match te maken tussen professionals en opdrachtgevers.

Zo leveren we service op maat. We creëren een thuisbasis en denken actief mee met onze professionals en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften gehoord worden. 

We vinden persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers belangrijk, omdat we erin geloven dat oprechte interesse in beide partijen mensen bij elkaar brengt”.

Onze Visie

“Wij geloven dat de wereld verandert en dat overheden en non-profit organisaties daarin mee veranderen. 

Aserio wil relevant blijven voor de professional en publieke sector van de toekomst. Door altijd interesse te blijven behouden in wat professionals en opdrachtgevers willen, zorgen we ervoor dat ook in de toekomst de beste match ontstaat”.

Onze Kernwaarden

“Persoonlijk, geïnteresseerd, betrokken en specialist in de publieke sector” 

Wat zegt onze klant?

Wat zegt de professional?

Wil je persoonlijk kennis maken? Laat het ons weten.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen