Dit is Aserio

Dit is Aserio

DSC_0162

Wie zijn wij?

Aserio is de specialist in de uitvoering van projecten en het detacheren van ervaren professionals op diverse domeinen binnen overheden en non-profit organisaties.
Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

  • Online
  • Communicatie
  • Dimpact

Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Ons team van professionals heeft passie voor dienstverlening en is bekend met het speelveld  van onze doelgroep. Onze professionals zetten zich elke dag in voor onze klanten en hun omgeving en staan voor onze kernwaarden: authenticiteit, samenwerking, eerlijkheid, resultaatgerichtheid, inspiratie en ondernemend.

Steeds meer organisaties weten ons te vinden om gebruik te maken van onze expertise  en capaciteit en daar zijn wij trots op. Zie onze klanten.

Onze Missie

“Wij detacheren professionals op het gebied van online, communicatie en Dimpact binnen de publieke sector. Door onze kennis van de publieke sector zijn we in staat om de juiste match te maken tussen professionals en opdrachtgevers.

Zo leveren we service op maat. We creëren een thuisbasis en denken actief mee met onze professionals en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften gehoord worden. 

We vinden persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers belangrijk, omdat we erin geloven dat oprechte interesse in beide partijen mensen bij elkaar brengt”.

Onze Visie

“Wij geloven dat de wereld verandert en dat overheden en non-profit organisaties daarin mee veranderen. 

Aserio wil relevant blijven voor de professional en publieke sector van de toekomst. Door altijd interesse te blijven behouden in wat professionals en opdrachtgevers willen, zorgen we ervoor dat ook in de toekomst de beste match ontstaat”.

Onze Kernwaarden

“Persoonlijk, geïnteresseerd, betrokken en specialist in de publieke sector” 

Wat zegt onze klant?
Wat zeggen onze professionals?
Ik werk intussen ruim 2 jaar samen met Aserio en dat bevalt me bijzonder goed. Aserio is een professioneel intermediair, ze zijn goed op de hoogte van vacatures bij gemeenten, weten naar welke competenties en werkervaring de gemeenten op zoek zijn en zijn daardoor heel goed in staat om snel en efficiënt een match tot stand te brengen tussen de kandidaat en de potentiele opdrachtgever. Aserio onderhoudt op plezierige wijze persoonlijk contact met de zzp-ers en freelancers die voor het bureau werken. De (vaste) accountmanager toont interesse tijdens de looptijd van de opdracht, informeert naar de voortgang van de job en laat op je verjaardag een taart bezorgen op het gemeentehuis. Waar vind je dat? Het lijkt me duidelijk: als het even kan loopt mijn volgende opdracht weer via Aserio.

Willemien Zwanenburg
Teammanager KCC

Aserio is een bureau waar je samen het avontuur aan gaat. Door de goede samenwerking weten ze duidelijk wat je zoekt en wat je kunt. Op deze manier kan een goede match gemaakt worden. De persoonlijke aanpak is een heel sterk punt van Aserio. Deze aanpak is niet alleen prettig bij het zoeken naar de opdracht, maar juist ook fijn tijdens het hebben van een opdracht. Het sparren over een opdracht is daardoor ook mogelijk. Door deze samenwerking wordt het resultaat alleen maar beter. Voor mij dus de reden dat ik graag met dit bureau werk.

Jikke Kuijpers
Senior Communicatieadviseur

Wat me meteen opviel in het 1e gesprek met Aserio is dat ze je niet kost wat kost willen plaatsen maar echt kijken welke functie bij je past en of je daar wel zou gedijen. Daarnaast zijn ze duidelijk en correct in verwachtingen en afhandeling van zaken. Erg tevreden dus over zowel begeleiding als behandeling.

Jurgen van den Brand
Online Specialist

De samenwerking met Aserio heb ik zeer prettig en persoonlijk ervaren. Je kan in de bejegening van Aserio goed merken dat dit een professionele detacheerder in overheids- en non-profit organisaties is. De menselijkheid en integriteit staat voorop en dat merk je!

Danja Helmers
KCC Medewerker

Wil je persoonlijk kennis maken? Laat het ons weten.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen