Wie zijn wij?

Aserio is de specialist in uitvoering van projecten en het detacheren van ervaren professionals op diverse domeinen binnen overheden en non-profit organisaties. Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

Onze mensgerichte aanpak maakt Aserio de flexibele partner van interim professionals voor de toekomst van morgen.

Ons team van professionals heeft passie voor dienstverlening en is bekend met het speelveld van onze doelgroep. Onze professionals zetten zich elke dag in voor onze klanten en hun omgeving en staan voor onze kernwaarden: authenticiteit, samenwerking, eerlijkheid, resultaatgerichtheid, inspiratie en ondernemend.

Steeds meer organisaties weten ons te vinden om gebruik te maken van onze expertise en capaciteit en daar zijn wij trots op. Zie onze klanten.

Wij hebben een missie

“Wij detacheren professionals op het gebied van communicatie, online, kcc & burgerzaken en Dimpact binnen de publieke sector. Door onze kennis van de publieke sector zijn we in staat om de juiste match te maken tussen professionals en opdrachtgevers. Zo leveren we service op maat. We creëren een thuisbasis en denken actief mee met onze professionals en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften gehoord worden. We vinden persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers belangrijk, omdat we erin geloven dat oprechte interesse in beide partijen mensen bij elkaar brengt”.

Wij hebben een visie

“Wij geloven dat de wereld verandert en dat overheden en non-profit organisaties daarin mee veranderen. Aserio wil relevant blijven voor de professional en publieke sector van de toekomst. Door altijd interesse te blijven behouden in wat professionals en opdrachtgevers willen, zorgen we ervoor dat ook in de toekomst de beste match ontstaat”.

Onze kernwaarden zijn

“Persoonlijk, geïnteresseerd, betrokken en specialist in de markt”.

Wat klanten over ons zeggen?

Gedurende het deelproject heeft Aserio op basis van een planning en op afroep expertise ingebracht op het gebied van het ontwikkelen van processen binnen de grafische editor van de Atos E-suite (Dimpact). Dit verliep op alle onderdelen soepel en volledig naar tevredenheid. Er werd snel flexibel geschakeld, de benodigde expertise was aanwezig en het onderhoud met de expert was prettig.

Andres Jongbloed

Projectleider, Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Dankzij Aserio kregen we in Amersfoort een projectleider die z’n vak verstond. Onder zijn leiding werd een nieuwe website ontwikkeld, waarin veel samen kwam: wensen van bewoners & bezoekers, ideeën van de organisatie en heel veel techniek. Met duidelijke sturing als het moet, maar ook behoud van verantwoordelijkheden in de bestaande organisatie, nam hij precies de rol die nodig was.

Herman Wiersema

Programmamanager, Gemeente Amersfoort

Aserio heeft ons geweldig geholpen en sprong kundig op een voortrazende trein. Het tijdsbestek was enorm krap en er trad ook nog eens de wet van Murphy op. Toch pakte de projectleiding de handschoen professioneel op en de webredacteuren hebben onze mensen in de organisatie geweldig en op een prettige manier kunnen helpen. De conversie van de content werd zoals afgesproken gerealiseerd. En als het mogelijk was, werd er nog wat extra service bij geleverd.

Björn Hählen

Gemeente Baarn

De coach van Aserio, Marjan van Schaijk, is een enthousiaste en inlevende coach. Ze stelt collega’s snel op hun gemak en creëert een ontspannen sfeer waarbij mensen haar snel vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback en maakt ontwikkelpunten concreet, zodat medewerkers ermee aan de slag kunnen.

Martijn Aalbrecht

Teamcoördinator, Gemeente Hof van Twente

Onze klantcases

 

Wij werken voor de centrale – en lokale overheid en non-profit organisaties. Onze professionals hebben kennis van Online, KCC & Burgerzaken, Communicatie en Dimpact. Benieuwd naar wat wij bij onze klanten hebben gedaan?
Laat je inspireren en bekijk een greep uit onze klantcases!

Wat professionals over ons zeggen?

Aserio is betrouwbaar en flexibel met gevoel en waardering voor zijn mensen. Mitchell doet er werkelijk alles aan om een goede match te maken en denkt op alle fronten mee. Al meerdere keren heb ik met veel plezier met en voor Aserio gewerkt.

Petrouschka

Webredacteur, Gemeente Amersfoort

De samenwerking met Aserio bevalt mij prima. Allereerst natuurlijk omdat ik via Aserio werk in een heel leuk team: de afdeling communicatie van de gemeente Deventer. Verder ervaar ik Aserio als een goede, reële werkgever, met oog voor de werknemer. Waar nodig staan zij voor mij klaar met raad en daad. Wat ik ook erg leuk vind, is dat zij ook voor alle mensen die via hen gedetacheerd zijn een personeelsuitje organiseren. Zo ontmoet je ook de anderen die voor Aserio werken. Het grappige was dat het ook goed klikte, alsof we al jaren een team zijn.

Paulien

Communicatie professional, Gemeente Deventer

Met veel plezier denk ik terug aan de tijd waarin ik met Aserio samenwerkte aan het CJG-project van de provincie Utrecht. Ik heb Aserio ervaren als een professionele en betrouwbare opdrachtgever die weet wat ie wil en daar ook voor gaat. Aserio creëerde een prettige sfeer. Ik heb er heerlijk hard gewerkt en veel gelachen. Een combinatie die je niet overal vindt.

Jolanda

Contentcoördinator, Provincie Utrecht

Wat me meteen opviel in het 1e gesprek met Aserio is dat ze je niet kost wat kost willen plaatsen maar echt kijken welke functie bij je past en of je daar wel zou gedijen. Daarnaast zijn ze duidelijk en correct in verwachtingen en afhandeling van zaken. Erg tevreden dus over zowel begeleiding als behandeling.

Jurgen

Contentmanager, Gemeente Oegstgeest