Dimpact

Maximaal gebruik van gestandaardiseerde ICT-oplossingen

Haal meer uit de Dimpact E-Suite dankzij onze Dimpact-specialisten

Project begeleiding

Project begeleiding

Een goede projectbegeleiding is essentieel om de Dimpact e-Suite succesvol te implementeren.

De Dimpact-projectmanagers van Aserio hebben veel ervaring op dit vlak en zijn inhoudelijk goed op de hoogte van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Zij helpen u tot het beste eindresultaat te komen.

Implementatie e-Suite

De implementatie van de Dimpact e-Suite is een grote uitdaging.

Vertrouw op de ervaren Dimpact-implementatiespecialisten van Aserio. Specialisten die al vele Dimpact implementaties hebben uitgevoerd. Zij implementeren Dimpact volgens een stappenplan dat op uw omgeving is aangepast.

Implementatie E-Suite
gereedschap

Applicatie beheer

Een uitdaging met het functioneel beheer van uw Dimpact omgeving?

Aserio kan dit tijdelijk of structureel van u overnemen. Bij Aserio is het functioneel applicatiebeheer van uw Dimpact omgeving in goede handen.

Onze professionals kunnen u ook ondersteunen met de inrichting van uw beheeromgeving.

Proces Ontwikkeling

Welke e-diensten passen het beste bij uw interne processen? Met de grafische editor in de Dimpact e-Suite heeft u veel mogelijkheden voor maatwerk.

De Dimpact-specialisten van Aserio helpen u de juiste keuzes te maken. Zij vertalen uw werkprocessen naar een gebruiksvriendelijke, efficiënte en effectieve e-dienst.

Proces Ontwikkeling
Grafische Editor

Grafische Editor

Met de grafische editor heeft u een krachtige tool in handen. U kunt uw eigen (maatwerk) e-diensten ontwikkelen. Van e-formulier tot en met de volledige afhandeling van uw e-dienst in de e-Suite.

De specialisten van Aserio kennen de grafische editor door en door. U geeft aan hoe u het wilt hebben en zij bouwen het voor u. De uitkomst? Zaakgericht werken in zijn zuiverste vorm.

WIM Platform

Heeft u gekozen voor het WIM Platform van Dimpact? Dan is er vaak nog veel werk te verzetten.

De online specialisten van Aserio helpen u graag verder. Door onze diepgaande kennis van Drupal, gemeentelijke websites en Dimpact zijn wij als geen ander in staat u te ondersteunen met de implementatie, inrichting, (content)migratie, het beheer en support.

WIM Platform Impact
Training On the job

Training On the job

Een belangrijk onderdeel van de Dimpact-implementatie is een training voor de gebruikers. Een goede praktijkgerichte training is onmisbaar, ook om het acceptatieproces te versnellen.

De praktijkgerichte trainingen van Aserio geven uw medewerkers alle benodigde handvatten om de Dimpact oplossingen direct optimaal te benutten en te gebruiken.

Zo heeft u meteen rendement van uw investering.

Deze organisaties gingen u al voor

Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen doen?

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen