Recruitment Process

Outsourcing (RPO)

1-op-1 afgestemd op jouw recruitment vraag

inizio recruitment - hoe nu verder

Meer dan alleen een vacature invullen

RPO (recruitment proces outsourcing) gaat verder dan alleen een vacature invullen. Aserio verzorgt het complete recruitmentproces of een gedeelte daarvan. Je haalt die recruitment expertise in huis die je nodig hebt. RPO doen we samen, we zijn gewoon onderdeel van jouw organisatie en zo kennen wij je bedrijfscultuur. We zorgen dat je de beste mensen aantrekt en waarborgen daardoor de groei en de continuïteit van je organisatie.

Je kunt ons inzetten voor bijvoorbeeld arbeidsmarktcommunicatie, (her)schrijven van vacatureteksten, searching en intake gesprekken, recruitment marketing en data analyse.

Alles wordt ingezet voor duurzame recruitment voor jou organisatie.

Meer informatie

Wanneer kies je voor RPO?

Herken je een van de volgende punten? Dan is uitbesteden van je recruitment aan Aserio de oplossing.

1

Je hebt te weinig of geen recruitment expertise of - professionals in huis

2

Je wilt recruitment expertise inzetten op het moment dat het nodig is

3

Je wilt recruitment in je organisatie borgen

4

Je hebt incidenteel vacatures

Past RPO bij je

Samenwerking en commitment
Structureel invullen van openstaande vacatures is en blijft een uitdaging. Het is zeer tijdrovend en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Dan is het in huis halen van recruitment expertise wellicht de oplossing. Met Recruitment Proces Outsourcing haal je die expertise in huis. Structureel of we borgen onze recruitment expertise in jouw organisatie.

Het succes van RPO zit in een wederzijdse commitment en een intensieve samenwerking. Wij snappen heel goed dat het spannend is om structureel de instroom van nieuwe collega’s uit handen te geven aan een externe partij. Of het recruitment proces inrichten en borgen in je organisatie en wij vervolgens weer weg gaan. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan om het vertrouwen te krijgen of wij een goede match zijn.

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur per week kan ik RPO inzetten?

Onze recruitment expertise wordt afgestemd op jouw vraag. Dus kunnen we nu niet exact aangeven hoeveel uur. Het voordeel van RPO is dat het schaalbaar is. We schalen op als er meer vraag is en we schalen af als het kan.

Op welke locatie werkt de RPO consultant?

Onze voorkeur heeft een hybride werkvorm, waarbij onze RPO onsultant/team minimaal voor de helft van de tijd op locatie aanwezig is. Uiteraard altijd in overleg met jou.

Binnen welke vakgebieden zijn jullie actief?

Onze RPO consultants zijn zowel in de profit als in de non-profit sector actief.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Vooraf wordt geïnventariseerd wat jullie behoeftes zijn. Daarop stemmen wij onze recruitment activiteiten af en zetten een of meerdere RPO consultants in. We halen het beste resultaat door het samen te doen.

Als je ons niet meer nodig hebt of je hebt besloten om het zelf te doen dan zorgen we dat alles wordt geborgd binnen je organisatie.

Wat gebeurd er met alle data die wordt verzameld?

Alle data zijn en blijven jouw eigendom. Alle kennis over recruitment blijft goed bewaard. Zo ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt.

Mijn vraag staat er niet bij

Staat je vraag er niet bij? Geen probleem. Neem contact met ons op. De kans is groot dat wij direct antwoord op je vraag hebben.

Wij zijn bereikbaar op 030 216 2662 of stuur een mail naar info@aserio.nl.

Ik wil meer weten over jullie RPO aanpak