Communicatie vacatures

Communicatiemedewerker (reeds ingevuld)

Referentienr.: 508

Introductie

Zit social media in jouw DNA? Heb jij een handen-uit-de-mouwen mentaliteit? En ken jij het geheim van aantrekkelijke content? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Bij de gemeente zijn ruim 150 medewerkers in dienst. Om onze ambities verder te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie.

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen met gemeentebestuur en het management. Elke dag is anders met collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners en ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: lef, samenwerken, klantgericht, transparant, betrouwbaar en flexibel. De organisatie van de gemeente kent een programmastructuur, bestaande uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein.

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiaste communicatiemedewerker die helemaal thuis is in online communicatie en social media. Het is niet alleen tekst waarmee jij raakt, maar ook (bewegend) beeld. Jij zorgt ervoor dat ons héle plaatje klopt.

Contentcreatie is jouw specialiteit. Je doet dat niet alleen op basis van wat de organisatie naar buiten wil brengen, maar kijkt ook naar wat er speelt op social media en springt daar op in. Van het beantwoorden van individuele vragen tot het signaleren van een discussie waar vanuit de gemeente een reactie gewenst is. Daarnaast vind je het leuk om breder mee te draaien in de taken van ons team Communicatie. Zoals webredactie, persberichten, interne communicatie en meer.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 4 in de richting van Communicatie
  • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als communicatiemedewerker
  • Aantoonbare werkervaring met het schrijven en publiceren van social media posts
  • Aantoonbare werkervaring met één of meerdere CMS’en
  • Aantoonbare kennis en werkervaring met webcare
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met OBI4wan.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht bij onze opdrachtgever, neem dan contact op met Francis Schönfeldt op 06 37 60 7895 / 030 219 2662 of stuur een email naar sollicitatie@aserio.nl.

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Aantal uren per week

28 uur

Regio

Utrecht

Periode

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Communicatiemedewerker (reeds ingevuld)

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen