Communicatie vacatures

Communicatieadviseur Natuur

Referentienr.: 445

Introductie

Ben jij die gedreven communicatieadviseur met hart voor natuur en milieu? 

Organisatie

Je gaat aan de slag bij de eenheid Bestuurs- en concernzaken, één van de acht eenheden binnen de provincie. De eenheid is de verbindende schakel tussen bestuur, organisatie, partners en de inwoners van de provincie. Samen met jouw collega’s draag je het profiel van de provincie uit naar de buitenwereld. Een provincie met een eigentijds bestuur, die werkt aan een krachtige economie in een prettige en veilige leefomgeving.

De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Control & Advies, Bestuur, Communicatie, Kabinet, Strategie en Ondersteuning.

De Raad van State heeft onlangs geoordeeld dat de Programmatische aanpak stikstof niet leidt tot een vermindering van de stikstofbelasting van het milieu. Als gevolg hiervan is de uitvoering van vele projecten onzeker geworden. Het betreft ca 1500 projecten binnen deze provincie.

Wat ga je doen?

Je wordt belast met de communicatie en woordvoering op het gebied van de stikstofproblematiek in de provincie. Daaronder valt ook de advisering aan het bestuur omtrent de wijze waarop extern en intern wordt gecommuniceerd.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Communicatie.
  • Je beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie in de periode: 2015-2019.
  • Je beschikt aantoonbaar over werkervaring in communicatie over natuurbescherming/natuurbehoud/natuurontwikkeling in de periode 2015 – 2019.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht bij onze opdrachtgever, neem dan contact op met Josine Keijzer op 06 48 06 75 35 of stuur een email naar sollicitatie@aserio.nl.

Contactpersoon

Contactpersoon

Startdatum

Begin oktober

Aantal uren per week

16 - 20 uur

Regio

Overijssel

Periode

5 maanden

Deel via social

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Solliciteer voor

Communicatieadviseur Natuur

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen