Communicatie vacatures

Communicatie vacatures

Hieronder een actueel overzicht van onze COMMUNICATIE vacatures waarvoor wij communicatie professionals zoeken. Als op dit moment geen geschikte vacature tussen staat komen wij toch graag met je in contact. Wij kunnen je dan direct informeren als wij een mooie vacature voor je hebben.

Interesse?

Kom gerust met
mij in contact.

Communicatieadviseur

Regio Noord-Holland | 32 uur per week

Ben jij een ervaren Communicatieadviseur die de verbinding weet te leggen in een politiek-bestuurlijke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »

Communicatieadviseur Stadsontwikkeling

Regio Zuid-Holland | 36 uur per week

Wij zoeken een nieuwsgierige, creatieve verbinder met hart voor de stad, die tegelijkertijd strategisch en uitvoerend is en als het nodig is dwars durft te denken. Ben jij de Communicatieadviseur die wij zoeken?

Lees verder »

Strategisch Communicatieadviseur

Regio Utrecht | 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar een Strategisch Communicatieadviseur! Ben jij communicatief sterk, een verbinder en omgevingsbewust? Dan ben jij wellicht de Communicatieadviseur die wij zoeken.

Lees verder »

Hand-on adviseur Interne Communicatie

Regio Utrecht | 16 uur per week

Ben jij een ervaren communicatieadviseur, gespecialiseerd in interne communicatie? Jij gaat aan de slag met: de organisatie van interne evenementen, acties en concepten waarbij collega’s elkaar ontmoeten. 

Lees verder »

Communicatieadviseur

Regio Noord-Brabant | 8 uur per week

We zoeken een ervaren communicatieadviseur als lid van het omgevingsteam. Jij staat stevig in je schoenen, mede door de vele jaren ervaring in complexe samenwerkingsorganisaties.

Lees verder »

Senior Communicatieadviseur

Regio Utrecht | 20 uur per week

Jij als Senior Communicatieadviseur adviseert en ondersteunt bij diverse (complexe) communicatie- en participatievraagstukken. Je bent breed inzetbaar op alle gebieden waar de gemeente over gaat.

Lees verder »

Blijf op de hoogte van communicatie vacatures

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen