Parttime Recruiter

 

Afgelopen jaren zijn wij als bureau sterk gegroeid. Was dit ons doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en professionals. Dit doen wij met een sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’.

Wij willen de komende jaren blijven doen wat we al jaren doen alleen met een beetje eigenwijze Junior Recruiter erbij.

Wie is Aserio?

Al 10 jaar detacheren wij professionals bij overheden en non-profit organisaties. Specialisten met betrekking tot Communicatie, Online, KCC & Burgerzaken en Dimpact. Het aantal domeinen wordt de komende jaren verder uitgebreid. Onze professionals en persoonlijke benadering maken detachering via Aserio uniek.

Welke uitdaging ga je aan?

Als Junior Recruiter heb je de primaire uitdaging om goede kwalitatieve specialisten aan te dragen, te screenen en aan ons te binden. Daarbij werk je nauw samen met de accountmanagers om de opdrachten met de juiste specialisten in te vullen.

Je bent in staat om professionals via diverse kanalen te benaderen. Social media en telefonisch contact vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Je weet als geen ander specialisten te enthousiasmeren en samen met de accountmanager vast te stellen welke professional het meest geschikt is om de opdracht goed uit te voeren. Tevens bewaak je ons meest kostbare bestand van specialisten.

Weinig ervaring in bovenstaande? Geen zorgen!

Als jij de juiste ‘drive’ hebt dan nemen wij je aan de hand mee om deze ervaring op te doen!

Wie zoeken wij dan?

  • Je hebt HBO werk– en denkniveau
  • Je bent sociaal – en communicatief zeer vaardig
  • Je bent creatief, flexibel, leuk in de omgang en je hebt gevoel voor humor
  • Je gaat alleen voor het beste resultaat
  • Ervaring als Recruiter is een pre, geen must

Overige belangrijke informatie

Een omgeving waarin je de vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt intense persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien op je vakgebied en wordt gewaardeerd wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een Macbook om je werk goed te kunnen doen.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over de functie van Junior Recruiter en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Francis Schönfeldt via 030 – 219 2662 of stuur je CV naar sollicitatie@aserio.nl. En vergeet niet een korte motivatie bij te sluiten.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

  • Zo spoedig mogelijk

Locatie

  • Houten

Periode

  • Nader te bepalen

Aantal uur

 

  • 24 – 32 uur per week

Neem contact op met

Francis Schönfeldt
030 219 2662
06 37 60 78 95
francis.schonfeldt@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.