Medewerker Administratie team Jeugd & Regie

 

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen

De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega’s die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega’s die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega’s die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Je werkt binnen het team Jeugd & Regie. Inwoners (maar ook professionals) kunnen bij jouw team terecht voor vragen en problemen op het gebied van zorg voor jeugd, werk, inkomen en ondersteuning. Het team is heel divers, jullie vullen elkaar aan en leren van elkaar. Samen leveren jullie maatwerk en jullie houden altijd korte lijntjes. 

Opdracht

Je ondersteunt de medewerkers van het Sociaal Plein op administratief gebied, in het bijzonder de jeugdconsulenten. Omdat het om een nieuw team gaat vragen we jou om mee te denken en de werkprocessen mee te ontwikkelen. Je komt niet in een al strak gestructureerde omgeving terecht, we zijn nog volop aan het bouwen. Wij vragen daarom een flexibele instelling van je.

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het goed draaien van het gehele administratieve proces ten behoeve van jeugdzorg. Je verzorgt de verzending en de ontvangst van de aanmeldformulieren en de toestemmingsverklaringen. Je vult het systeem (GWS) en fiatteert werkprocessen.

Je handelt de telefoontjes die binnenkomen via het speciale telefoonnummer voor de professionals af of zet ze door. Je vraagt goed door en zorgt dat de vraag op de goede plek terecht komt. Je bent de vraagbaak voor de medewerkers in algemene zin en voor de systemen waarmee we werken. We werken met het Digitale Leefplein. Jouw rol is om de zorg die ingezet wordt administratief goed te keuren. Dit vergt dat je ook inhoudelijk meekijkt. Ook fiatteer je de werkprocessen voor jeugd.

Wie ben je?

Je werkt graag in een team waarbij we samen bouwen aan een Sociaal Plein waar de inwoner terecht kan met zijn of haar hulpvragen en waar ze de juiste zorg krijgen. Je voelt je verantwoordelijk voor een goedlopende administratie. Je hebt affiniteit met de doelgroep die vaak in meerdere opzichten kwetsbaar is.

Eisen

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding
 • Aantoonbare werkervaring als Administratief Medewerker in de afgelopen 10 jaar
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar.

Competenties

 • Teamspeler, samenwerken
 • Communicatief vaardig
 • Ondernemingszin, initiatief nemen
 • Creatief
 • Klant- en samenlevingsgericht werken.

Aanleveren

 • Up-to-date cv geschreven naar de aanvraag
 • Een motivatie
 • Twee referenties (naam, organisatie, functie en contactgegevens)

Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 16 oktober 2018 van 10:00 uur tot 12:00 uur, indien uitgenodigd.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze tijdelijke opdracht in de rol van Administratief Medewerker bij onze opdrachtgever, neem dan direct contact op met Francis Schonfeldt via 030 219 2662  of stuur je CV naar sollicitatie@aserio.nl.

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

 • Zo spoedig mogelijk

( Vacature reeds ingevuld )

Voldoe je aan dit profiel ?
Wij krijgen regelmatig soortgelijke vacatures binnen.

Stuur ons je motivatie en CV en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden en vervolgstappen.

Locatie

 • Gemeente Hilversum

Periode

 • 3 maanden, 2 maal 3 maanden optie tot verlenging

Aantal uur

 

 • 16 – 20 uur per week

Neem contact op met

Francis Schonfeldt
030 219 2662
francis.schonfeldt@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.