Accountmanager Detachering Communicatie Professionals

 

Afgelopen jaren zijn wij als bureau goed gegroeid. Was dit ons doel? Nee hoor, puur het resultaat omdat we leuk vinden wat we doen en dat onze mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en communicatie professionals. Dit doen wij met een sterk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Ons motto is: ‘Je weet pas of iets werkt door het te doen’.

Aserio heeft haar sporen verdiend in het detacheren van communicatie professionals binnen de overheid. Dit succes willen wij verder uitbreiden om ook communicatie professionals te detacheren in voor ons nieuwe markten de zorgsector en bij woningcorporaties.

WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA DIE DEZE UITDAGING MET ONS WIL AANGAAN.
EEN FRISSE EN VLOTTE COLLEGA MET EEN STERKE PERSOONLIJKHEID.

De uitdaging voor onze nieuwe collega is opdrachtgevers in die nieuwe markten te ontdekken, te boeien en aan ons te binden. New business genereren is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw functie, maar relatiebeheer en een netwerk opbouwen van ervaren communicatie professionals is daarbij minstens zo belangrijk.

Welke uitdaging ga je aan?

Als matchmaker, accountmanager, ondernemer ben je dagelijks actief met het verbinden van communicatie professionals aan opdrachten binnen de domeinen zorg en woco’s. Je benadert (nieuwe) klanten om opdrachten te verkrijgen. Daarnaast werf je, in samenwerking met je collega recruiter, communicatie professionals. Het succes van jouw aanpak is dat je ook verantwoordelijk bent voor het beheren van de relatie met communicatie professionals en opdrachtgevers. Professionals en opdrachtgevers die je echt kent.

Wie zoeken wij dan?

 • Je hebt sterke affiniteit dan wel ervaring als accountmanager of recruiter in de arbeidsbemiddeling
 • Ervaring met detacheren van communicatie professionals is een pre
 • Kennis en ervaring van de zorgsector en/of woningcorporaties is erg fijn
 • Je bent creatief, flexibel, leuk in omgang en je hebt gevoel voor humor
 • Je hebt lef om dingen uit te proberen, je durft fouten te maken en je bent een doener
 • Je hebt van nature de drive om te willen scoren, maar het teambelang gaat altijd voor
 • Je gaat voor de perfecte match en niet voor eigen gewin
 • Tegenslagen zie je als een kans om te leren en te groeien
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Een omgeving waarin je alle vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar lekker werken en humor goed samengaan. Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding en opleiding waar nodig. Maar bovenal een omgeving waar je je kan ontplooien op je vakgebied en wordt gewaardeerd wie je bent en wat je doet. Natuurlijk krijg je een Macbook, een iPhone en een leaseauto om je werk goed te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze functie van accountmanager detachering en wil je ons team graag versterken, neem dan contact op met Edwin Groen via 030 219 2662 of 06 50 24 6996. Je kan ook direct je cv sturen naar sollicitatie@aserio.nl. Naast je cv ontvang ik graag een korte krachtige motivatie.

 

Je kunt ook hier je gegevens achterlaten.

Upload hier je CV

Overige informatie

Startdatum

 • Zo spoedig mogelijk

Locatie

 • Houten

Periode

 • Nader te bepalen

Aantal uur

 • 32 – 36 uur per week

Neem contact op met

Edwin Groen
030 219 2662
06 50 24 6996
edwin.groen@aserio.nl

Deze vacature doorsturen naar een vriend of bekende.